Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για τον μαριναρισμένο σολομό 400 γρ. σολομό Σόγια σος Για τον σολομό σοτέ 600 γρ. σολομό Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 200 γρ. ντοματίνια Σπανάκι 4 κολοκυθάκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΡιζότο με γαρίδες και ξηρούς καρπούς για 4 ατομα: Υλικά Για το ριζότο: 350 γρ. ρύζι καρολίνα ή αρμπόριο 12 γαρίδες Νο 2 1 λίτρο ζωμό ψαριού 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekouzina.grΟ όρος της γαλλικής κουζίνας «a la meuniere» (της μυλωνούς) χρησιμοποιείται για οτιδήποτε αλευρώνεται πριν τηγανιστεί, στο βούτυρο – διαδικασία που απαιτεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο βασικό ερέθισμα για τη σημερινή μας συνταγή ήταν η “πρώτη ύλη”: Μια πέστροφα και τι πέστροφα... Η καταγωγή της από ένα ορεινό χωριό της[...]
Πηγή: bostanistas.grΩς διατηρημένα αυγά ψαριών, xαρακτηρίζoνται οι oλόκληρες ωοθήκες, ή τα απαλλαγμένα από ίνες και μεμβράνες αυγά διαφόρων ψαριών, πoυ έxoυν υποστεί επεξεργασία[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣκουμπρί ψητό Υλικά 4 σκουμπριά περίπου από 300 γρ. 1 κύβο βοδινό 80 γρ. βούτυρο χυμός από ένα λεμόνι άσπρο πιπέρι 2 ματσάκια μαϊντανό 4 κλαδάκια φρέσκο[...]
Πηγή: greekouzina.gr