Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
6 καλαμάρια μεγάλα (ή 12 μικρότερα), φρέσκα ή κατεψυγμένα 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο Για τη γέμιση 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 3[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μεριδιάρικες τσιπούρες, καθαρισμένες 1 - 2 κλωνάρια σέλινο, για κάθε ψάρι, καλά πλυμένα 3 κουτ. σούπας λευκό κρασί για κάθε ψάρι 1 σκελίδα σκόρδου[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φιλέτα ψαριού της αρεσκείας μας, φρέσκα ή κατεψυγμένα το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από 4 πράσα, σε λεπτές ροδέλες 4 μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φέτες ή φιλέτα σολομού (περίπου των 200 - 230 γρ. η καθεμία) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 1 σφηνάκι γλυκό λευκό κρασί 1[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα,[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 φέτα ή φιλέτο σολοµού, περίπου 500 γρ. 1 μεγάλη χούφτα αλμύρα ή σταμναγκάθι 4 μέτριες πατάτες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 1 μεγάλη ντομάτα 1 μικρή καυτερή[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες, με τα πλοκάμια τους κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 1½ σφηνάκι ούζο 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μεριδιάρικες φέτες ψαριού, γύρω στα 200 - 250 γρ., φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 6 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε λεπτές ροδέλες 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr