Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ξέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Στην προηγούμενη ανάρτησή μας σας δώσαμε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας λόγος που έχουμε αγαπήσει την πέρκα είναι γιατί είναι ένα "καλόβολο" ψάρι. Χρησιμοποιώ το φιλέτο πέρκας χρόνια τώρα μαγειρεύοντας με αυτό διάφορες και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει όλο το σπίτι.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο φαγάκι μας σήμερα δεν έχει καμιά απολύτως ταλαιπωρία στο να το ετοιμάσουμε, μιας και ετοιμάζεται σε μισή μόνο ωρίτσα! Ψαράκι φιλέτο – όποιο εμείς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα όπως δεν την έχετε ξαναμαγειρέψει και ξαναγευτεί ποτέ!! Πέρκα με πατατούλες στον φούρνο, με μπόλικα τυριά και μυρωδικά μέσα σε μια απίστευτη σκορδάτη[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν σας αρέσουν τα ψαράκια, σας έχω μια πολύ εύκολη πρόταση! Και από νοστιμιά; Άλλο τίποτα!!! Πέρκα με την αγαπημένη μου κάπαρη και peperoncini. Τα peperoncini[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠεντανόστιμο και ελαφρύ το ψαράκι μας μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Συνήθως το μαγειρεύω έτσι σε περιόδους που κάνω διατροφή και το συνοδεύω με βραστά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην Κυριακή των Βαΐων τρώμε ψαράκι, όπως είπε προχθές η Ειρήνη, δίνοντάς μας την πολύ νόστιμη πρότασή της για σκουμπράκια ντοματοριγανάτα . Σήμερα θα σας δώσω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα είναι από τα αγαπημένα μας ψάρια. Συνήθως την αγοράζω φιλέτο, υπάρχει φρέσκο και κατεψυγμένο. Έχει κρουστό κρέας που βοηθά στο ψήσιμο και το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓεια σας φίλοι μας, να ευχηθώ κι εγώ Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη! Ωραία περάσαμε αυτές τις μέρες, αλλά πολύ μαγείρεμα βρε παιδί μου! Δεν ξέρω πως τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα σερβίρω ένα από τα πιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια την φίλη μου την Αγγελικούλα , που το έφτιαξε πριν 2 χρόνια που είχα πρωτοδώσει την συνταγή, και έκτοτε το φτιάχνει συχνά, γιατί όπως μου είπε πολύ της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr