Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
500 γρ. σαρδέλες. Φρεσ-κό-τα-τες !! 100 γρ. αλεύρι 2 ποτήρια ξύδι λίγο παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, ανάλογα με τις προτιμήσεις ...για τη μαρινάδα(προαιρετικά) 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1½ κιλό σκουμπρί 1 φλιτζ. ξύδι 2 κλαδάκια δενδρολίβανο 2 σκελίδες σκόρδο 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 φλιτζ. αλέυρι αλάτι πιπέρι Αγοράζουμε καθαρισμένα τα ψάρια από[...]
Πηγή: cooklos.grΜια καλη ιδεα για το φθινοπωρο. Τι χρειαζόμαστε: 800 - 1 κιλο φιλέτα πέρκας (κατεψυγμένα) ξεπαγωμένα τελείως και στραγγισμένα 2/3 φλυτζ. καλαμποκάλευρο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σαβόρο είναι μια σάλτσα από ξύδι, αλεύρι, δεντρολίβανο,λάδι και σκόρδο με υπέροχη γεύση !! Επίσης θα συντηρήσει τα ψάρια για καιρό τηγανισμένα. Συστατικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 1/2 κ. ψάρια (μπαρμπούνια, γόπες, λιθρίνια, σαφρίδια ) 1 1/2 φλιτζάνι λάδι αλεύρι για το τηγάνισμα 1/2 φλιτζάνι ξύδι λευκό 1 λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένο 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1,5 κούπες νερό αλατοπίπερο μισό σφηνάκι ούζο χυμό από ένα λεμόνι Κόβουμε το βακαλάο[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 1 1/4 κιλού ψάρια (μπαρμπούνια,γόπες,λιθρίνια,σαφρίδια κλπ) 1 1/2 φλιτζάνι λάδι 1/2 φλιτζάνι ξύδι λευκό 1 λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: sidages.grΨΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ……..ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ Όσο κι αν ακούγεται παράξενο , δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα τηγανητά ψάρια καθώς παίρνει άριστα στη γεύση !! Μια[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΠαραδοσιακό Κερκυραϊκό ορεκτικό. Ασυνήθιστος συνδυασμός γεύσεων σε μια παραδοσιακή σπεσιαλιτέ. Τι χρειαζόμαστε: Ένα κιλό ψάρια (μαρίδες μεγάλες, γόπες,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένα δυνατό πιάτο, ένας πολύ καλός μεζές, που παντρεύει τη φρεσκάδα της θάλασσας με το άρωμα ενός ξυδιού μοναδικού, δικού σας, φτιαγμένου στο σπίτι από τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4 άτομα 1 κιλό ψάρια για τηγάνι (γόπες ή σαρδέλα) 2 κουταλιές ξύδι 2 σκελίδες σκόρδο 4 κουτ σούπας πετιμέζι 3 κουταλιές αλεύρι 3 κουταλιές λάδι 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΩς λάτρης των ψαριών, πάντα ψάχνω νέους τρόπους μαγειρέματος ώστε να κάνω και τους συνδαιτυμόνες μου να τα αγαπήσουν. Η μητέρα μου, συνήθιζε να κάνει[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 3-4 κουτ. σούπας λάδι από το τηγάνισμα του συκωτιού ή των ψαριών 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι 1/2 ποτήρι νερό και λίγο παραπάνω 2 κουτ. σούπας ξύδι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΧρόνια Πολλά! Σήμερα έχουμε μια διαφορετική έκδοση του διαχρονικού μπακαλιάρου σκορδαλιά της 25ης Μαρτίου! Θα χρειαστούμε Κροκέτες μπακαλιάρου 550 γρ.[...]
Πηγή: gourmedies.blogspot.grΚαραβίδες μαρινάτες Υλικά 1 κιλό καραβίδες Λάδι !Για το τηγάνισμα Αλάτι Για τη σάλτσα 2 ντομάτες ξεφλουδισμένες 3 κουταλιές σούπας λάδι 1 κουταλιές γλυκού[...]
Πηγή: greekouzina.gr