Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 102 συνταγές
500 γρ γαρίδες 1 φρεσκο αυγό 1 κσ μουστάρδα 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο ρεπανάκι 2 κγ πελτέ ντομάτας 1 κγ ψιλοκομμένες πιπεριές τσίλι 1/2 κγ στέβια (ή 1κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά (για 24 πακετάκια) 18-20 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες 300 γρ. ανθότυρο 2 κ.σ. μάραθο ψιλοκομμένο 1 μικρό καρότο περασμένο στο μπλέντερ (όχι λιωμένο!!)[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά Μπαρμπούνια 1 κιλό Ούζο 1/2 ποτήρι Αλεύρι όσο χρειαστεί για το αλεύρωμα Αλάτι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες Καθαρίζουμε τα μπαρμπούνια , τα πλένουμε[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 κιλό γαύρο 300-400 γρμ αλάτι χοντρό 1 μπουκαλάκι ξύδι Ηλιέλαιο Μπούκοβο Λίγο ξύσμα λεμονιού 0.5 ματσάκι σέλινο 3 σκελίδες Σκόρδο Οδηγίες Πλένουμε,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι πατάτες είναι ένα απο τα αγαπημένα μου λαχανικά όπως και να είναι μαγειρεμένες! Και πάντα οι συνταγές που βρίσκω με πατάτες με εκπλήσουν ευχάριστα. Παρακάτω[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες120 γρ. λυκοτρίβολο (ή άλλη πράσινη σαλάτα) 3 στελέχη σέλερι 1 γκρέιπφρουτ 30 ml. χυμό λεμόνι ζάχαρη 100 ml. ηλιέλαιο 100 γρ. βρασμένες μικρές γαρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλημέρα!!! Καλαμάρια γευστικότατα!!! Δοκιμάστε τα !!!! Τέλεια!!! Καλαμάρια γεμιστά!!! Υλικά 4 καλαμάρια μεσαίου μεγέθους 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σελίδα[...]
Πηγή: edesmatologion23.blogspot.grΥλικά : 1 κιλό γαύρος 50 γρ. αλάτι 1 μπουκάλι ξύδι 3 σκελίδες σκόρδο Εκτέλεση: Βάζουμε τον καθαρισμένο γαύρο σε ένα μπολ σε στρώσεις με αλάτι. Προσθέτουμε[...]
Πηγή: yumyum.grΗ πατ α φρίρ είναι μία ζύμη-χυλός που τη φτιάχνουμε για να περάσουμε ένα τρόφιμο (ψάρι, λαχανικό, φρούτο, κρέας, κοτόπουλο), όταν θέλουμε να το κάνουμε[...]
Πηγή: loukoulos.com