Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Σαρδέλες Σικελίας Υλικά 12-16 σαρδέλες ανάλογα με το μέγεθος 4 κουταλιές σούπας χυμός λεμονιού 6 κουταλιές σούπας λάδι 1 κουταλιές γλυκού τσαγιού αλάτι ¼[...]
Πηγή: greekouzina.grΗ συνταγή μου σήμερα είναι πολύ γρήγορη και εύκολη , αλλά παράλληλα δίνει ένα τόνο πολυτέλειας στο καθημερινό μας τραπέζι ή σε ένα καλοκαιρινό φιλικό τραπέζι.[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΕ ΚΟΝΣΕΡΒΑ, ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ Υπαρχει μια παραδοσιακη ιταλικη συνταγη, που εχει το παραξενο ονομα "τονος κουνελιου"! Οταν το πρωτοακουσα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μπαγκέτα | αυγά | σολομός Διαφημίσεις 4 μεγάλα αυγά 2/3 φλιτζανιού κρέμα γάλακτος 2 κ.σ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.gr2 φρέσκα χταπόδια του κιλού περίπου 2 κ.σ. μαϊντανό (φρέσκο και πολύ ψιλοκομμένο) 2 σκελίδες σκόρδο καυτερή αποξηραμένη πιπερίτσα κρασί κόκκινο, περίπου 300[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κομμάτι φιλέτο σολομό χωρίς κόκκαλα και πέτσα (600 γρ. σύνολο) ελαιόλαδο για άλειμμα του σολομού αλάτι πιπέρι Για τα αρωματικά 300 γρ. καστανή ζάχαρη 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα, αποτελεί τον πιό "διακριτικό" τρόπο μαγειρέματος του ψαριού, δηλ. απαλάσσει τον χώρο σας από την -για πολλούς- ενοχλητική[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4-6 άτομα) 1 φλ. καρυδόψιχα (σε μισά κεφάλια) 3/4 φλ. ψιλοκομμένα φύλλα μαϊντανού 3-4 ψιλοκομμένα φύλλα φασκόμηλου 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 6[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΈνας ιδιαίτερος τρόπος μαγειρέματος για τα μακαρόνια Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. σπαγγέτι 800 γρ. καλαμαράκια (φρέσκα ή κατεψυγμένα) αγνό παρθένο ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε αυτή τη συνταγή συνδυάζονται οι λεπτές γεύσεις της θάλασσας με αυτές της εξοχής, δημιουργώντας ένα νόστιμο και κομψό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ ζυμαρικά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ. γλώσσα φιλέτο ½ κουταλάκι φασκόμηλο ½ κουταλάκι τζίντζερ ½ κουταλάκι μελισσόχορτο ½ κουταλάκι λεβάντα ½ κουταλάκι ανθρίσκος ½ κουταλάκι ιβίσκος ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για το σολωμό: • Σολωμό • Αλάτι- πιπέρι • θυμάρι • Λάδι Υλικά για το ρύζι: • Ρύζι Basmati • Νερό •Αλάτι-πιπέρι • Λάδι Υλικά για τα λαχανικά σχάρας: • ½[...]
Πηγή: akispetretzikis.com6 φιλέτα σολομού 3 κ. σ. μαγιονέζα 3 κ. σ. γιαούρτι 1 κ. γ. μουστάρδα διάφορα μπαχαρικά όπως: 1 κ. γ. τζίντζερ λίγο φασκόμηλο 1/2 κ. γ. πάπρικα αλάτι πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κσ φρέσκο βούτυρο 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 μικρό άσπρο ξερο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 100 γρ λιαστές ντομάτες λαδιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΛΙΓΚΟΥΡΕ (ΤΗΓΑΝΙΤΟΣ ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΑΣΙΟΥ) Υλικα για 2 ατομα : 300 gr βακαλαο υγραλατο, ξαλμυρισμενο, 1 φλυτζανι του τσαγιου γαλα, αλευρι,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr