Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Υλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κιλό καραβίδες 6 φλιτζάνια νερό 1 κλωνάρι σέλινο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες πιπέρι 1 κ. γλυκού αλάτι φέτες λεμονιού Εκτέλεση συνταγής[...]
Πηγή: sidages.grΕκτός από την υπέροχη γεύση τους, τα θαλασσινά βοηθούν τον οργανισμό με την εξαίρετη διατροφική τους αξία χωρίς να επιβαρύνουν τη σιλουέτα. Τα θαλασσινά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 1 κ. βακαλάος ημί - παστος 5-6 μεγάλες πατάτες 3 κολοκυθάκια 3-4 καρότα 3-4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 1 ματσάκι σέλινο χυμός 1 μεγάλου λεμονιού [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΧρόνος Ψησίματος: 60 λεπτά Υλικά για 4 μερίδες: 1- 1-5 κιλό βακαλάος (ολόκληρο κομμάτι) 3-4 κλωναράκια σέλινο 1 κρεμμύδι αλάτι πιπέρι Για την σάλτσα: 1-2[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΠρόκειται για ένα ψάρι πολύ νόστιμο, που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με διάφορους τρόπους. Συνήθως το κάνουμε βραστό με λαχανικά και άφθονο ζωμό, ή σούπα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΥλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό φρέσκια ή κατεψυγμένη Φύλλο δάφνης 1-2 τεμ Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σέλινο 1 - 2 κλωναράκια Αλάτι- πιπέρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά : Χοντρά βραστόψαρα της αρεσκίας φρέσκα ή κατ/να : Σιναγρίδα, φαγγρί, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρο, ορφό, σκορπίνες κ.α. Καρότα, σέλινο, κρεμμύδια, πατάτες,[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (3-4 μερίδες) : 1 κιλό καραβίδες 4 φλ. νερό 1 κλωνάρι σέλινο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες πιπέρι 1 κ.γ. αλάτι φέτες λεμονιού Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΔροσιστική σαλάτα με γαρίδες Συνταγή : enmesodiatrofis.gr Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 φλ. γαρίδες 4 κ.σ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕπίσης αυτή η καβουροσαλάτα είναι πολύ ωραίο ορεκτικό και συνδυάζεται σωστά με το ντιπ του τόνου.... Εδώ στραγγίζουμε μια κονσέρβα καβούρι, το τεμαχίζουμε και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠόσα αρώματα συγκεντρωμένα σε αυτές τις γαρίδες! Οι οδηγίες, παραλλαγή από συνταγή του σεφ Jean Lous Palladin, μπορεί να μοιάζουν μπελαλίδικες αλλά δεν είναι![...]
Πηγή: bostanistas.gr4 μεριδιάρικες τσιπούρες, καθαρισμένες 1 - 2 κλωνάρια σέλινο, για κάθε ψάρι, καλά πλυμένα 3 κουτ. σούπας λευκό κρασί για κάθε ψάρι 1 σκελίδα σκόρδου[...]
Πηγή: gastronomos.grΟ σολομός είναι ένα ψάρι που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς είναι νόστιμος, μαγειρεύεται πολύ γρήγορα και έχει πολλά ευεργετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, όπως[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικα χρονια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, γι΄αυτό και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr