σαλατα με ζυμαρικα και τονο | αρνι στο φουρνο σκετο | σνιτσελ μοσχαρισιο πανε αργυρω | κουλουρακια μελιου αργυρω | κορμος καταψυξης παρλιαρος | παγωτο παρλιαρος παρφε | μυδια κατεψυγμενα χωρις κελυφος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις λικερ μετσοβονε

Βρέθηκαν 49 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Καραβίδες βραστές

Υλικά (Σερβίρει 4 ) 1 κιλό καραβίδες 6 φλιτζάνια νερό 1 κλωνάρι σέλινο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες πιπέρι 1 κ. γλυκού αλάτι φέτες λεμονιού Εκτέλεση συνταγής[...]

Πηγή: sidages.gr
Οι ευεργετικές ιδιότητες των θαλασσινών

Εκτός από την υπέροχη γεύση τους, τα θαλασσινά βοηθούν τον οργανισμό με την εξαίρετη διατροφική τους αξία χωρίς να επιβαρύνουν τη σιλουέτα. Τα θαλασσινά[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
Βακαλάος βραστός με λαχανικά

Υλικά 1 κ. βακαλάος ημί - παστος 5-6 μεγάλες πατάτες 3 κολοκυθάκια 3-4 καρότα 3-4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια 1 ματσάκι σέλινο χυμός 1 μεγάλου λεμονιού [...]

Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Βακαλάος Βραστός Σε Σάλτσα Λαδολέμονο Με[...]

Χρόνος Ψησίματος: 60 λεπτά Υλικά για 4 μερίδες: 1- 1-5 κιλό βακαλάος (ολόκληρο κομμάτι) 3-4 κλωναράκια σέλινο 1 κρεμμύδι αλάτι πιπέρι Για την σάλτσα: 1-2[...]

Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr
Βακαλάος βραστός με λαχανικά

Πρόκειται για ένα ψάρι πολύ νόστιμο, που μπορούμε να το μαγειρέψουμε με διάφορους τρόπους. Συνήθως το κάνουμε βραστό με λαχανικά και άφθονο ζωμό, ή σούπα,[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Φάτε μάτια ψάρια!

Το ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Μοσχαρίσια γλώσσα βραστή

Υλικά Μοσχαρίσια γλώσσα γάλακτος 1 1/2 κιλό φρέσκια ή κατεψυγμένη Φύλλο δάφνης 1-2 τεμ Καρότα 2 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σέλινο 1 - 2 κλωναράκια Αλάτι- πιπέρι[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Ψάρι: τα βασικά και πολύτιμα

Ο Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ψάρι με λαχανικά βελουτέ

Υλικά : Χοντρά βραστόψαρα της αρεσκίας φρέσκα ή κατ/να : Σιναγρίδα, φαγγρί, κοκκινόψαρο, μπακαλιάρο, ορφό, σκορπίνες κ.α. Καρότα, σέλινο, κρεμμύδια, πατάτες,[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΒΡΑΣΤΕΣ

Υλικά (3-4 μερίδες) : 1 κιλό καραβίδες 4 φλ. νερό 1 κλωνάρι σέλινο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες πιπέρι 1 κ.γ. αλάτι φέτες λεμονιού Η συνταγή είναι ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ[...]

Πηγή: yumyum.gr
Ψάρι αθηναϊκή μαγιονέζα

Υλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]

Πηγή: eliasmamalakis.gr
Σαλάτα με γαρίδες

Δροσιστική σαλάτα με γαρίδες Συνταγή : enmesodiatrofis.gr Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 2 φλ. γαρίδες 4 κ.σ.[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Καβουροσαλάτα

Επίσης αυτή η καβουροσαλάτα είναι πολύ ωραίο ορεκτικό και συνδυάζεται σωστά με το ντιπ του τόνου.... Εδώ στραγγίζουμε μια κονσέρβα καβούρι, το τεμαχίζουμε και[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr
Γαρίδες σε σάλτσα πορτοκάλι

Πόσα αρώματα συγκεντρωμένα σε αυτές τις γαρίδες! Οι οδηγίες, παραλλαγή από συνταγή του σεφ Jean Lous Palladin, μπορεί να μοιάζουν μπελαλίδικες αλλά δεν είναι![...]

Πηγή: bostanistas.gr
Τσιπούρα en tain d’ alu

4 μεριδιάρικες τσιπούρες, καθαρισμένες 1 - 2 κλωνάρια σέλινο, για κάθε ψάρι, καλά πλυμένα 3 κουτ. σούπας λευκό κρασί για κάθε ψάρι 1 σκελίδα σκόρδου[...]

Πηγή: gastronomos.gr
ΣΟΛΟΜΟΣ ΣΟΤΕ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΠΛΙΓΟΥΡΙ

Ο σολομός είναι ένα ψάρι που το αγαπάμε ιδιαίτερα, καθώς είναι νόστιμος, μαγειρεύεται πολύ γρήγορα και έχει πολλά ευεργετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, όπως[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Γαύρος σε κρούστα από χωριάτικο αλεύρι

Μια πανεύκολη συνταγή για γαύρο σας έχω σήμερα. Ο γαύρος είναι από τα πιο νόστιμα και τα πιο ωφέλιμα μικρά ψάρια. Είναι πηγή ασβεστίου (κόκαλα), φωσφόρου,[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ // MACCHERONCINI[...]

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικα χρονια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, γι΄αυτό και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy