Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τη μακαρονάδα με θαλασσινά πρώτη φορά την έφτιαξα. Ήμασταν μαζεμένοι χτες για φαγητό μια παρέα κι είπα εκτός απ' τον παραδοσιακό μπακαλιάρο να έχουμε και κάτι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΕίσαστε από αυτούς τους τύπους που στο άκουσμα της λέξης σκορδαλιά , ξινίζετε μουτράκια; Και ακόμα χειρότερα, δύο φορές το χρόνο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, να πρέπει να την[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧτες αποφασίσαμε ότι το ψυγείο μας χρειάζεται οποσκαιδηποτε απόψυξη. Αν και είχα σκοπό να το κάνω λίγο πριν την καλοκαιρνη άδεια, άλλαξα γνώμη όταν στην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚάποτε μαγείρευαν όλα τα μέρη του ζώου. Μάγουλα, ουρά,πόδια, κοιλιά, κεφάλι, γλώσσα! Κομμάτια ανείπωτης νοστιμιάς και πολύ οικονομικά. Ανήκω σε μια γενιά που[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομμάτια 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 συσκευασία μύδια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι άνηθο Ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι 1/2 φακελάκι σαφράν 1 ποτήρι κρασιού λευκό ξηρό κρασί 1 κούπα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔεν είναι λάθος ο τίτλος απλώς είναι ένα κόλπο για να ξεγελάσετε τα παιδιά σας που δεν τρώνε ψάρια. Πιστέψτε με έχει πιάσει στην ανηψιά μου. Τι χρειαζόμαστε: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα από τα ελληνικά προϊόντα που μου αρέσουν ιδιαίτερα, είναι η καπνιστή πέστροφα από την περιοχή των Σερρών. Με ωραίο ανοιχτό σωμόν χρώμα και κρουστή σάρκα.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/gr