Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Μοναδική πίτα που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνταγή : maggicooking.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 300γρ. φιλέτο παγκάσιου ή[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια συνταγή που είχα γράψει πριν χρόνια στο HFL είναι αυτή με το μπακαλιάρο με κάπαρη και άνηθο. Ήρθε λοιπόν ο καιρός να την ξαναβάλω σε τούτο το blog τώρα πια[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr4 φετες απο μεγαλο ψαρι (σφυριδα, ξιφιας, φαγκρι.....) 1 Κουπα λαδι 4 μεγαλες σκελιδες σκορδο 1 κουτι μανιταρια 1 κουταλια καρυ 2 Κουτελιες μουσταρδα μετρια[...]
Πηγή: cooktherapy.grΓια 4-6 άτομα: 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κουταλιές σούπας μουστάρδα απαλή 1κουταλιά σούπας κάρυ χυμός 2 μεμόνια ξύσμα ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1[...]
Πηγή: sidagi.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΙδου και η Νο 2 συνταγη! Πιο συμβατικη και πιο κοντα στα γουστα πολλων,ιδιαιτερα αν καποιος αφαιρεσει τα μανιταρια και αλλαξει τη βοτκα με λιγο ασπρο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά για 4 άτομα - 8 μέτρια φιλέτα σολωμού, περίπου 120 γρ. το ένα - 4-6 πατάτες, κομμένες σε φέτες - 1 σελινόριζα, κομμένη σε φέτες - ½ κουτ. σούπας[...]
Πηγή: lovecook.grΚατ' αρχήν τη συνταγή για τις σαρδέλες θα τις βρείτε πατώντας εδώ, στο blog της Δήμητρας '' ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ '' . Πολύ νόστιμος μεζές!!!! Εκανα μια αλλαγή και τις[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤο καλοκαίρι αγαπά πολύ τα θαλασσινά είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν μεζεδάκι για ούζο ή κρασί. Τα οστρακοειδή, φρέσκα ή κατεψυγμένα, προσφέρονται για να[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΔεν φταίω εγώ...η φαντασία μου τα φταίει! Είναι και η περίοδος τέτοια. Οπότε το αχαλίνωτο της φαντασίας μου... ότι θέλει πράττει και "εισπράττει" φυσικά τα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (Σερβίρει 4 ) 4-5 κομμάτια πέρκα 3 κ.σ. μουστάρδα απαλή 1 κ.σ. κάρυ χυμός 2 λεμονιών ξύσμα λεμονιού ελαιόλαδο 2 σφηνάκια ούζο ή σαμπούκα 1 ματσάκι[...]
Πηγή: sidages.grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕφόσον το καλοκαίρι οι περισσότεροι τρώνε αρκετό ψάρι, αποφάσισα να γράψω αυτή τη γρήγορη συνταγή. Όποτε την κάνουμε την συνοδεύουμε με τηγανητές πατάτες.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr500 γραμμάρια φιλέτο Γλώσσας 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια σε κομματάκια Λίγο άνηθο 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Αλάτι και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 μέτριου μεγέθους ψάρια (Περίπου 800 γρ.) Αλάτι, πιπέρι 4 κουτ. ελαιόλαδο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 4 κουτ. τσάιβς (σχοινόπρασο)[...]
Πηγή: greekcook.grΤο χταπόδι αλλιώς το πρωτοδοκιμάσαμε στο σπίτι της φίλης Μαρίας Β. μαζί με άλλα θαλασσινά, ομολογουμένως εξαιρετικά μαγειρευμένα! Ήταν ένα υπέροχο μεζεδάκι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤα κεφάλια "μέσα" λοιπόν...με την βοήθεια όλων των "αναπνοών" που λάβαμε (ο καθένας με τον τρόπο του) κατά την διάρκεια αυτού του καλοκαιριού. Δύο μήνες[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr