Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Όχι πείτε μου υπάρχει καλύτερο από ένα κομματάκι μπακαλιάρο με τέλειο κουρκούτι; Εγώ τρελαίνομαι, είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα. Εννοείται δίπλα θα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΕίναι η εντυπωσιακή εκδοχή του Jamie Oliver για καλαμαράκια και γαρίδες τηγανιτές σε γλυκιά σος από τσίλι πιπεριές και με τραγανά φύλλα μαϊντανού. Πηγή [...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html120 γρ. λυκοτρίβολο (ή άλλη πράσινη σαλάτα) 3 στελέχη σέλερι 1 γκρέιπφρουτ 30 ml. χυμό λεμόνι ζάχαρη 100 ml. ηλιέλαιο 100 γρ. βρασμένες μικρές γαρίδες [...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ γαρίδες 1 φρεσκο αυγό 1 κσ μουστάρδα 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 1 μεγάλο ρεπανάκι 2 κγ πελτέ ντομάτας 1 κγ ψιλοκομμένες πιπεριές τσίλι 1/2 κγ στέβια (ή 1κγ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΧταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ αγαπημένη μας ταϊλανδέζικη κουζίνα φιλοξενείται για μια ακόμα φορά στο blog μας, με μία συνταγή για ψάρι. Τηγανιτό ψάρι με τρία αρώματα μεταφράζεται στα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα κινέζικο πιάτο για όσους αγαπούν τις γαρίδες! ΥΛΙΚΑ (4 άτομα) 500 γρ. γαρίδες μεγάλες καθαρισμένες 2 κ.σ cornflour 0.25 φλ. νερό ζεστό 1 κύβος λαχανικών[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΣτην Ταϊλάνδη το καλαμάρι πριν το βάλουν στη σαλάτα το ρίχνουν για 1 λεπτό σε νερό που κοχλάζει. Είναι το λεγόμενο «blanching». Μπορείς να το φτιάξεις και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑυτό το πιάτο είναι μια παραλλαγή του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου «Pad thai». Το αυθεντικό πιάτο φτιάχνεται με υλικά δυσεύρετα στην περιοχή μας, έτσι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα καλαμαράκια γίνονται σαλάτα με κολοκύθι και σπαράγγι... Εμπνεόμαστε από την κορεάτικη κουζίνα και νοστιμίζουμε με λαχανικά της ελληνικής γης για να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html