Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Αρωματικό βούτυρο 50 γραμ. βούτυρο μαλακό (θερμοκρασία δωματίου) ½ λεμόνι – ξύσμα 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. άνιθος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τον[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα τόνου (περίπου 3 5-4 εκατοστά πάχος) 2.κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο 2 κ.σ. χοντροτριμμένα πιπέρια ανάμεικτα 1 κ.σ. ανθό αλατιού 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.grΑρωματικό βούτυρο 50 γραμ. βούτυρο μαλακό (θερμοκρασία δωματίου) ½ λεμόνι – ξύσμα 1 κ.σ. χυμός λεμονιού 1 κ.σ. άνιθος αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τον[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα τόνου (περίπου 3,5-4 εκατοστά πάχος) 2.κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο 2 κ.σ. χοντροτριμμένα πιπέρια ανάμεικτα 1 κ.σ. ανθό αλατιού 1 κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο ψάρι περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα (1½ κιλό και τα δύο) 1.700 γραμμ. αλάτι χοντρό 2 ασπράδια αυγών 1. Καθαρίζουμε την κοιλιά του ψαριού προσπαθώντας[...]
Πηγή: argiro.gr1 μεγάλο ψάρι περίπου 1½ κιλό ή 2 μικρότερα (1½ κιλό και τα δύο) 1.700 γραμμ. αλάτι χοντρό 2 ασπράδια αυγών Εκτέλεση 1. Καθαρίζουμε την κοιλιά του ψαριού[...]
Πηγή: argiro.gr