Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 90 συνταγές
για το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.gr1 Μεγάλο Αστακό 4-5 μεγάλα φρέσκα μανιτάρια πλευρώτους (ή 1 πακέτο φρέσκα σε συσκευασία 450 γρ.) 10-15 σπαράγγια φρέσκα 5-6 ελιές χονδροκομμένες 1 φρέσκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΒαρεθήκατε το χταπόδι μια από τα ίδια μαγειρεμένο? Εγώ πάντως δεν αντέχω την ίδια συνταγή πάνω από 2 φορές να εκτελέσω! Ευτυχώς υπάρχει απόθεμα στο αρχείο που[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Σουπιές μαγειρεμένες πολύ απλά, κρασάτες, αλλά χωρίς κόκκινη σάλτσα, και καρυκευμένες με έναν συνδυασμό εξωτικών[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ τέλεια αλληλεπίδραση! Η ιωδιούχα γεύση του αυγοτάραχου, υπογραμμίζεται όμορφα από το λεμόνι και δίνει στις γαρίδες την ένταση που χρειάζονται για να[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓκεβιτσε γαρίδας σε χυμό εσπεριδοειδών: Εστιατόριο «lsland», σεφ Γιάννης Γκελντής. Υλικά (για 4 άτομα) 12 γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ. χυμός πορτοκάλι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ φύση είναι τόσο παράξενα συναρπαστική. Παρακολουθήστε το κανάλι Discovery και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας. Έντομα με αλλόκοτη όψη, απίστευτα έξυπνα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροϋποθέσεις για την επιτυχία είναι οι ακόλουθες: Καλή παρέα και καλό παγωμένο τσίπουρο, πάντα χωρίς γλυκάνισο, Σουφλιώτικο ή Ξανθιώτικο (ή στην πατρίδα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπήκε και η Σαρακοστή, λοιπόν, και το ρίξαμε στα θαλασσινά! Γαρίδες εν προκειμένω αυτή τη βδομάδα σε δύο εκδοχές. Σήμερα η πρώτη: ριζότο! Και τι ριζότο! Ένα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: 500 gr. μύδια κατεψυγμένα 200 gr. ρύζι για πιλάφι 1 κρεμμύδι ξερό 1 πράσινη πιπεριά 2 σκελίδες σκόρδο 3-4 κλωναράκια μαϊντανό 250 ml. κρασί λευκό,[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΑπό τα άδυτα της κουζίνας της Νέλλης, όπου οδηγήθηκε η παντεσπανική μας περιέργεια σε φάση γευστικής έξαψης, πήραμε –αφού ζητήσαμε και μας έδωσε μετά από[...]
Πηγή: pandespani.comΦιλέτα γλώσσας με ρύζι και σπανάκι Άτομα: 2, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος:20’, Κόστος: 6 € ΥΛΙΚΑ : 2 φιλέτα γλώσσας (φρέσκα ή κατεψυγμένα) 150[...]
Πηγή: foodtrails.gr250 gr γαρίδες καθαρισμένες 1 κούπα του καφέ βρασμένο μακρύκοκκο ρύζι 1 μεγάλο κολοκύθι 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό 3/4 cup ούζο 1 αστεροειδή γλυκάνισο 2 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 1κιλό μπαρμπούνια Αμπελόφυλλα από βάζο ξεπλυμένα και στραγγισμένα Λάδι Αλατοπίπερο 1κ.γλ.γλυκάνισος 1/3από το ματσάκι μαϊντανός 1κ.σ.μέλι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο αποψινό πιάτο είναι μία δική μας πρωτότυπη δημιουργία για την οποία είμαστε πραγματικά υπερήφανοι! Συνδυάζοντας τη φαντασία μας με διάφορα στοιχεία που[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια νόστμη παραλλαγή στο πανάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα γλώσσας αλάτι, πιπέρι και γλυκάνισμο κοπανισμένο Για το πανάρισμα: 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη και 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και πεντανόστιμη συνταγή! Τη φτιάχνω και με κατεψυγμένες γαρίδες και κατεψυγμένα μανιτάρια baby πλευρώτους και είναι το ίδιο πεντανόστιμη! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 4 καλαμάρια μεγάλα 6 κ.σ. ρύζι καρολίνα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 15 μύδια κατεψυγμένα κομμένα τα 2 1 κ.σ. σκόνη σκόρδου 2[...]
Πηγή: cookingbook.grΑν καταφέρουμε να βρούμε φρέσκες σαρδέλες, που να είναι και μεγαλούτσικες, μπορούμε να τις κάνουμε ψητές στη σχάρα, στα κάρβουνα, ή στην κουζίνα μας και να[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ (ΜΑΡΑΘΟΡΙΖΑ) Τελει ος συνδυασμος το σπανακι με τις σουπιες, η εναλλακτικη μας λυση μετα τις κρασατες σουπιες . Σκεφτηκα να κανω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ γαύρος είναι το αγαπημένο μου ψάρι.Μου αρέσουν όλες οι εκδοχές μαγειρέματος του.Αυτό όμως που με ξετρελαίνει είναι όταν "τσιτσιρίζεται" μέσα στο τηγάνι.Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕίναι κάποιες ώρες της μέρας που θες κάτι να τσιμπολογήσεις, να αλλάξεις την γεύση σου, να μην είναι ακριβώς φαγητό, ούτε γλυκό, αλλά να κάθεται σαν βάλσαμο[...]
Πηγή: bostanistas.gr