Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Την ημέρα καθαρισμού του καταψύκτη, ευρέθη αθερίνα. Αντί για την πεπατημένη οδό του τηγανιού, προτίμησα να κάνω κάτι καινούργιο: κεφτέδες με αθερίνα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (για 5-6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό φιλέτο από άσπρο, σφικτό ψάρι (πέρκα ή σφυρίδα ή παγκάσιους αν είναι κατεψυγμένο), λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤηγανητά καλαμαράκια αμπελοφάσουλα σαλάτα και κολοκυθάκια βραστά. Για τα καλαμαράκια μου πλένω κόβω καθαρίζω και ρίχνω μια κουτ σούπας μαγειρική σόδα Αφήνω 20[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]
Πηγή: caruso.grΚαλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠανεύκολη συνταγή για ταλιατέλες με σολομό για τους λάτρεις των ζυμαρικών (όπως εγώ!). Λίγα υλικά (και καλά), με ελάχιστη προετοιμασία γύρω στα 15’ λεπτά και[...]
Πηγή: ediva.gr13/09/13 Παρασκευή και 13 σήμερα. Δεν πιστεύω να είστε προληπτικοί. Εμένα πια σαν αστείο μου ακούγεται αυτό. Ίσως επειδή έβλεπα τις ομώνυμες ταινίες, πριν[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜολονότι η λέξη κάρι μάς φέρνει αμέσως στο νου την Ινδία, πρόκειται για μια γενική ονομασία που έδωσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στις καυτερές και πικάντικες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 σακούλα βακαλάο φιλέτο σε ρολό (κατεψυγμένο) 1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 1 φλυτζ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 2 άτομα) 240 γρ. καβούρι Kamchatka Ρωσίας 120 γρ. μαγιονέζα μους λεμονιού 6 κομμάτια λιαστή ντομάτα Χυμός από 1 λεμόνι 2 φύλλα κρέπας 2 πρέζες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 6 άτομα 6 κομμάτια φιλέτο σολομού (120 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές μιρίν ή άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυμό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο Μαρινάτο Γαύρο τον θεωρούμε κατ΄εξοχήν καλοκαιρινό μεζεδάκι που συνοδεύει το ούζο μας με θέα καταγάλανες παραλίες και καλή παρέα. Σερβίρεται σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (για 6 άτομα) 6 κοµµάτια φιλέτο πέρκας (140-160 γρ. περίπου το καθένα), 4 κουταλιές σόγια σος, 2 κουταλιές άσπρο ξηρό κρασί, 1 ½ κουταλιά χυµό λεµονιού,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com