Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
14 μεγαλες γαριδες 4 κρεμμυδακια φρεσκα 2κ.σ κεφαλοτυρι 1κ.σ σουσαμι 2κ.σ μαιντανο 1 αυγο 1/2 ποτηρι μπυρα 1 1/3 ποτηρι φαριναπ 1 σφηνακι ουζο αλατι-πιπερι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά (για 5-6 ΑΤΟΜΑ) 1 κιλό φιλέτο από άσπρο, σφικτό ψάρι (πέρκα ή σφυρίδα ή παγκάσιους αν είναι κατεψυγμένο), λάδι για τηγάνισμα (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο),[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο όνομα “φρίσσα” μου έκανε κλικ από τη στιγμή που το πρωτοάκουσα απ’ τον Άγγελο, ιδιοκτήτη της αγαπημένης μου ψαροταβέρνας, “ο βράχος του Κανάρη” (τηλ. 27510[...]
Πηγή: caruso.grΠανεύκολη συνταγή για ταλιατέλες με σολομό για τους λάτρεις των ζυμαρικών (όπως εγώ!). Λίγα υλικά (και καλά), με ελάχιστη προετοιμασία γύρω στα 15’ λεπτά και[...]
Πηγή: ediva.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠρόχειρο μοιάζει,αλλά χορταστικό, πλήρες γεύμα είναι. Το αγαπούν και τα παιδιά. Και το αγαπώ κι εγώ, μες το καλοκαίρι,τότε που η κουζίνα,όσο και να την θες,δεν[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr1 σακούλα βακαλάο φιλέτο σε ρολό (κατεψυγμένο) 1/2 φλυτζ. τσαγιού γάλα εβαπορέ αδιάλυτο 1 φλυτζ. τσαγιού αραβοσιτέλαιο 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι ξύδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜολονότι η λέξη κάρι μάς φέρνει αμέσως στο νου την Ινδία, πρόκειται για μια γενική ονομασία που έδωσαν οι Άγγλοι αποικιοκράτες στις καυτερές και πικάντικες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι η πρώτη συνταγή που γράφω για ψάρια κι αυτό γιατί αυτή η Λιβανέζικη συνταγή είναι πράγματι ιδιαίτερη και απολαυστική. Συνήθως τα ψάρια τα κάνουμε ψητά ή[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά (για 2 άτομα) 240 γρ. καβούρι Kamchatka Ρωσίας 120 γρ. μαγιονέζα μους λεμονιού 6 κομμάτια λιαστή ντομάτα Χυμός από 1 λεμόνι 2 φύλλα κρέπας 2 πρέζες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά - 1 κιλό μπακαλιάρος παστός σε κομμάτια ξαρμυρισμένος σε νερό για 24 ώρες τουλάχιστον - Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο - 1 αυγό - 330 ml[...]
Πηγή: lovecook.grΥλικά για 6 άτομα 500 γρ. μέτριες ή μεγάλες, ωμές γαρίδες, ξεφλουδισμένες (κρατάτε απάνω τις ουρίτσες τους), 2 κουταλιές λάδι (αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο), 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤο Μαρινάτο Γαύρο τον θεωρούμε κατ΄εξοχήν καλοκαιρινό μεζεδάκι που συνοδεύει το ούζο μας με θέα καταγάλανες παραλίες και καλή παρέα. Σερβίρεται σε όλες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για 20-24 κομμάτια Κρέπες: 2 μεγάλα αβγά, 1 φλ. αλεύρι, 3/4 φλ. γάλα, 2 κουταλιές λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο), 1 γερή πρέζα αλάτι, λίγο λιωμένο[...]
Πηγή: xrysessyntages.com