Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
1 κιλό χταπόδι φρέσκο ή κατεψυγμένο, καθαρισμένο 240 ml (1 φλιτζάνι) ξηρό κόκκινο κρασί 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μάτσο μάραθο, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 2 άτομα): 2 φωλιές μαύρα ταλιολίνι ξύσμα από 1½ lime 1 κουτ. σούπας ελιές (κομμένες σε ροδέλες) 4-5 ντοματίνια (κομμένα στα τέσσερα) [...]
Πηγή: megatv.com/cookΜια πικάντικη «κοπανιστή» φτιαγμένη έτσι, ώστε να έχει έξτρα κάψα και έντονη γεύση σε ένα εντυπωσιακό νεοπαραδοσιακό ποπ σερβίρισμα με σαρδέλες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο (συνηθίζω να κάνω την διαδικασία σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ακόμη μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. λιγκουίνια ή σπαγέτι ή σπαγετίνι ή άλλο ζυμαρικο της αρεσκειας μας 3 κουταλιές ελαιόλαδο 3-4 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε λεπτές[...]
Πηγή: yumyum.grΈνα μέτριο σε μέγεθος χταποδάκι, ψαρεμένο από τον ψαρά του σπιτιού μας, με περίμενε καρτερικά καιρό τώρα. Όλο έλεγα πως θα καταπιαστώ μαζί του, αλλά όλο το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά καλαμαράκια: 500 γρ. γαρίδες: 600 γρ. χταπόδι: 1 μέτριο ή 2 μικρά (500 γρ.) κρεμμύδια ξερά: 3 μέτρια ελαιόλαδο: 1 φλιτζάνι του τσαγιού ούζο: 5 κουταλιές[...]
Πηγή: icookgreek.comΚαλή χρονιά σε όλο τον κόσμο! Με υγεία πάνω από όλα, τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από αυτή! Ολα τα άλλα ακολουθούν! Με χαμόγελα πολλά, χαρά και αγάπη στη[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΑλλη μία φανταστική συνταγούλα που την είχα διαβάσει στο BHMagazino από την κυρία Τσιχλάκη και την είχα στα προσεχώς μας. Είναι καταπληκτικός μεζές για ούζο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά για 4-5 άτομα 20 μεγάλες γαρίδες (750-800 γρ.), 1/3 φλ. καλό ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξεφυλλισμένο θυμάρι, 2 κουταλιές βασιλικό ψιλοκομμένο (βρίσκεις στις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ συνταγούλα αυτή είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στον Αρχο, μαζί με τις ευχαριστίες μου για τη βοήθειά του. Αρχηγέ στην υγειά μας!!! Υλικά : 1κιλό χταπόδι 4[...]
Πηγή: greekmasa.grΛαχταριστός μπακαλιάρος στο φούρνο με σάλτσα ντομάτας και ελιές Συνταγή : sidagi.gr Μερίδες : Για 2-4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 40΄. Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr4 φέτες γαλέου (200 γρ. περίπου η καθεμία), φρέσκες ή κατεψυγμένες 4 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε χοντρές ροδελίτσες τα φύλλα και τα τρυφερά κοτσάνια από 1/2[...]
Πηγή: gastronomos.grΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά, Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά ΥΛΙΚΑ : 4 λαβράκια, φιλεταρισμένα[...]
Πηγή: foodtrails.grΚαλημέρα σε όλους!!! Πολύ μεγάλος τίτλος που θα τα χωρέσω όλα μα είμαι τόσο χαρούμενη για όλα αυτά που θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας. Χτες παρόλο που ακόμη δεν[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 κιλό χταπόδι (πλυμένο και κομμένο σε κομμάτια 2 εκ.) 4 κ.σ. ελαιόλαδο 15 κρεμμυδάκια στιφάδου καθαρισμένα 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες 120 γρ. ελιές χωρίς[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟ μπακαλιάρος σκορδαλιά είναι το δεύτερο παραθυράκι στο νόμο της Σαρακοστιανής νηστείας, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και αυστηρότητα που[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα εξαιρετικό μοσχομυριστό πρώτο πιάτο που αν το σερβίρετε δίπλα σε μια δροσερή σαλάτα με ντοματίνια, λόλα και αγγουράκι αυτόματα μεταμορφώνεται σε πρώτης[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/Συνταγές6/9/14 Χταποδάκια με σάλτσα ψητής πιπεριάς και γεμιστές ελιές. Μπορεί οι διακοπές των περισσότερων από εμάς να τελείωσαν ,όχι όμως και το καλοκαίρι. Αν σας[...]
Πηγή: zannetcooks.com14/6/14 Γαριδομακαρονάδα σε σάλτσα κόκκινου κρασιού για σήμερα Σάββατο, σερβίρει το ZannetCooks. Όχι μια ακόμη γαριδομακαρονάδα, αλλά το απόλυτο πιάτο του[...]
Πηγή: zannetcooks.com18/4/16 Πουτανέσκα με γαρίδες και συγχωρέστε με για τον τίτλο, μέρες που είναι , αλλά η συγκεκριμένη μακαρονάδα λέγεται εδώ και δεκάδες χρόνια. Το σημαντικό[...]
Πηγή: zannetcooks.com