Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Μία εύκολη συνταγή για να μαγειρέψουμε την πέρκα μας και πολύ νόστιμη. Η μαγεία όλη και η νοστιμιά, κρύβεται στο λαδολέμονο, το οποίο το χρησιμοποιούμε και σε[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΕδώ θα γλύψουμε και το πιάτο από την νοστιμιά !! Οικονομικό φαγητό που αρέσει πολύ σε όλους!!! Υλικά 1 κομμάτι ψάρι φιλέτο Πέρκα ή για πιο οικονομικό[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Κάτι ανάμεσα σε κρέπα, τηγανίτα και τηγανόπιτα η socca, το σύμβολο της κουζίνας της Νίκαιας με καταγωγή Ιταλική, είναι φτιαγμένη με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το τηγανητό ψάρι δεν έχει και πολλές παραλλαγές να κάνουμε. Αν όμως φτιάξουμε μια διαφορετική σάλτσα με μουστάρδα; Υλικά: τηγανητά ψάρια[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑν σας αρέσουν τα ψαράκια, σας έχω μια πολύ εύκολη πρόταση! Και από νοστιμιά; Άλλο τίποτα!!! Πέρκα με την αγαπημένη μου κάπαρη και peperoncini. Τα peperoncini[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά Φιλέτο πέρκας 1 κιλό Αλάτι-πιπέρι Ελαιόλαδο 1 κουταλιά σούπας Για την σος Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι τσαγιού Σκόρδο 1 σκελίδα μικρή πολτοποιημένη Μουστάρδα[...]
Πηγή: chefoulis.grGood morning everyone, hope you've been enjoying the hot summer days!!! I just came back from a mini "gone fishing" vacation. My hubby did the fishing part, I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grGood morning everyone, hope you've been enjoying the hot summer days!!! I just came back from a mini "gone fishing" vacation. My hubby did the fishing part, I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΝτροπή,μα του ψαριού γενικώς δεν είμαι(ούτε και του κρέατος,ούτε και του φαγητού....μα του γλυκού οπωσδήποτε...) Το μόνο που τρώω ευχάριστα είναι το φιλέτο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣτην ουσία δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραλλαγή της αγαπημένης μου τηγανόσουπας του navarino ΥΛΙΚΑ 1 πακέτο φιλέτο πέρκας 1 φλυτζάνι λευκό ξηρό[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜία εύκολη συνταγή για να μαγειρέψουμε την πέρκα μας και πολύ νόστιμη. Η μαγεία όλη και η νοστιμιά, κρύβεται στο λαδολέμονο, το οποίο το χρησιμοποιούμε και σε[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr