Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου (εναλλακτικά σολομός), 230 γρ. το ένα 3 φλιτζ. (800 γρ.) Nobu-style saikyo miso 4 κομμάτια hajikami Miso (3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕίναι το φιλέτο σολομού το αγαπημένο σου υγιεινό γεύμα; Που να δεις όταν το σερβίρεις με αυτή την απολαυστική σος ολαντέζ, αρωματισμένο με λεμόνι και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ παστός μπακαλιάρος είναι ένα ψάρι που συνήθως τον σκεφτόμαστε ως "επετειακό" φαγητό για του Ευαγγελισμού, το Σάββατο των Βαϊων κ.λ.π. Όμως στο σπίτι, μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧταπόδι με γλυκόξινη σάλτσα και άρωμα εσπεριδοειδών. Τι χρειαζόμαστε: 1 χταπόδι περίπου 1 κιλό (η προετοιμασία του γίνεται όπως στη συνταγή ¨ Χταποδομεζές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 4 κορυφές μπρόκολου κομμένες σε μπουκιές 120 γρ. φρέσκια σουπιά καθαρισμένη Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.γλ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 4 κορυφές μπρόκολου κομμένες σε μπουκιές 120 γρ. φρέσκια σουπιά καθαρισμένη Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 κ.γλ. βούτυρο 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami250 γρ. στριφτάρια με χιώτικο μανταρίνι (ή ο,τι άλλο κοντό ζυμαρικό θέλετε) 50 γρ. σησαμέλαιο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κτγ τζίντζερ τριμμένο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr