Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Σήμερα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Καλαμάτα, με μία συνταγή κατεξοχήν Καλαματιανή! Πρόκειται για μία παρασκευή που γίνεται με παστό[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ γλώσσα είναι ένα ιδιαίτερο ψάρι με λεπτή γεύση που δε χρειάζεται πολύ ψήσιμο. Γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και προσφέρεται για όσους έχουν περιορισμένο χρόνο να[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣας αρέσουν τα θαλασσινά; Αφελής ερώτηση φυσικά... Ειδικά τα καλαμαράκια και ειδικότερα όταν είναι ολόφρεσκα! Υπάρχουν πολλοί τρόποι να μαγειρευτούν, αν και η[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠριν από λίγες ημέρες προμηθευτήκαμε μία μεγάλη φρέσκια σφυρίδα η οποία ήταν πολύ μεγάλη για να καταναλωθεί σε μία δόση. Έτσι φτιάξαμε μία πεντανόστιμη[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣήμερα χρησιμοποιούμε ένα από τα αγαπημένα μας θαλασσινά, το χταπόδι, για να μαγειρέψουμε ένα φαγητό καταπληκτικό! Τετριμμένη ίσως εισαγωγή για μια καταχώρηση[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΕίμαστε λάτρεις του καλού ψαριού και αυτό φαίνεται και από τις πάμπολλες διαφορετικές συνταγές που έχουμε για ψάρια. Και πώς να μην είμαστε άλλωστε, αφού τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚάποιες φορές συμβαίνει να έχουμε διάθεση για πειραματισμούς! Δεν αρκούσε απλώς να μαγειρέψουμε το σολομό μας με έναν από τους πολλούς τρόπους που ξέρουμε ήδη,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΨαροφαγίας το ανάγνωσμα σήμερα και η συνταγή μας είναι κάτι λίγο πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό! Σαρδελόπιτα... τη βαφτίσαμε έτσι, γιατί κόβεται και σερβίρεται[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr