Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 56 συνταγές
Λατρεύω τα ψάρια. Θα μπορούσα να τα τρώω κάθε μέρα χωρίς να τα βαρεθώ καθόλου. Και το μαγείρεμά τους είναι τόσο εύκολο, τόσο γρήγορο, είναι κρίμα που πολύς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο βασικό ερώτημα είναι «τι αξιόπιστο μπορεί να ξέρει ένας Καρδιτσιώτης για τα χταπόδια;». Η απάντηση: ό,τι έμαθα για τα χταπόδια προέρχεται από[...]
Πηγή: bostanistas.grΟλίγη ιστορία Πριν καταφέρουν οι πολιτικές ηγεσίες από το ’50 και μετά να συνωστίσουν το 40% του ελληνικού πληθυσμού στην Αττική, η περιοχή[...]
Πηγή: bostanistas.grΨάρι φούρνου με κόκκινη σάλτσα, πατάτες και ντοματίνια Υλικά Δυσκολία: Μέτρια Διάρκεια: 1.5 ώρα για 4-5 μερίδες 1.5 κιλό περίπου ψάρι για φούρνο 1/2 φλ.[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Το ψάρι αλά Σπετσιώτα είναι ένα παραδοσιακό θαλασσινό φαγητό από τις πανέμορφες Σπέτσες!!!Το ψάρι μας μπορεί να είναι κομμένο σε[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr- Ούτε σήμερα έχει γαύρο... - Μαρίδες; Ούτε. - Καμιά σαρδέλλα ίσως; Όχι. - Τότε τι; Καλαμαράκια... Photo: foodandthefabulous.com Σουλατσάρω νωρίς το πρωί[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΕιναι μια πολύ νόστιμη και έξυπνη (και ευκολότατη) πρόταση για ένα τραπέζι με ψαράκι με μια...γκουρμέ διάθεση... Τι χρειαζόμαστε: Ενα ψαρακι (μπορειτε να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (24 κομμάτια) : 24 μικρές νιες πατάτες, βρασμένες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν και κρυωμένες αλάτι, πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο 250 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΨαράκι στο φούρνο για αύριο, όπως το καλεί η ημέρα και μάλιστα πλακί, παραδοσιακό, μόνο με λίγες αλλαγές, για να γίνει πιο ελαφρύ. Αγαπημένο οικογενειακό[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑγαπημένο καλοκαιρινό ορεκτικό, ιδανικό για τα ουζάκια στη βεράντα!! Πολλές οι εκδοχές, η δική μου είναι πιο απλή και όσοι τον έχουν δοκιμάσει τρελλαίνονται!![...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΛίγο πριν το καλοκαίρι, λίγο πριν τη μεγάλη ζέστη. Το τηγάνι δεν είναι το φόρτε μου, τα καλαμάρια είναι στις μεγάλες μου αγάπες. Κάρβουνα δεν έχω για να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε συνέχεια της «θερμής» σεπτεμβριανής περιόδου, και παρόλα τα πρωτοβρόχια, σήμερα το μενού έχει αλίπαστο σολομό με αβοκάντο κρέμα και φοκάτσια.[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι γαρίδες σαγανάκι ήταν πάντοτε απ’ τους αγαπημένους μου μεζέδες σε ουζερί και ταβέρνες, αν και τις περισσότερες φορές με απογοήτευε το γεγονός ότι στο[...]
Πηγή: pandespani.comΓια την τεμπούρα 3 κ.σ. κορν φλάουρ (30 γρ.) 4 κ.σ. αλεύρι (50 γρ.) 170 γρ. σόδα αναψυκτικό, παγωμένη 1 πρέζα αλάτι Για τις γαρίδες 8 μεγάλες γαρίδες tiger[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ μητέρα του ψαρά μου είναι από τη Νάξο. Μια ημέρα που ήμουν στο μαγαζί, καθόταν στο καρεκλάκι της και πιάσαμε την κουβέντα. Για τι άλλο; Για τα ψάρια και το[...]
Πηγή: bostanistas.gr