Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Η κυρία Αθηνά, η μητέρα μου, ανήκε στην κατηγορία των γυναικών που μισούν το καθημερινό μαγείρεμα και έχουν τη δυνατότητα να το αποφύγουν. Στην κουζίνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr400 γραμμ. καβουρόψιχα 6 γαλέτες (cream crackers) 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΟ μαγειρικός όρος πλακί αναφέρεται σε ένα τύπο πιάτων φούρνου, που χαρακτηρίζονται από μια σάλτσα τομάτας, σκόρδου, ελαιόλαδου και συνήθως κρεμμυδιού . Συχνά[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (για 4 άτοµα) 4 φιλέτα άσπρου ψαριού (180 γρ. περίπου τα καθένα), ξεπαγωµένα, 2/3 φλ. γαλέτα (αλεσµένη φρυγανιά), 2 κουταλιές ψιλοτριµµένη παρµεζάνα ή[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 2 μεγάλα φιλέτα ψάρι παγκάσιους, 2 φλ. γαλέτα (φρυγανιά), 1 φλ. αλεύρι, 3 αβγά, ξύσμα λεμονιού, λάδι για τηγάνισμα, αλάτι, πιπέρι. Για τη σος ταρτάρ 1[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΝα και μια συνταγή πάστας που μπορείς να ετοιμάσεις εκ των προτέρων. Είναι ιδανική για πάρτι ή συνάξεις φίλων. Πολύ εύκολη και ιδιαίτερα νόστιμη. Αν θέλεις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Σήμερα έφτιαξα ψάρια τηγανητά στο σπίτι. Φυσικά, δε το βάζω στο μπλογκ για να σας δείξω καμιά περιβόητη συνταγή, αλλά για μια δυο μικρές[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΠΟΥΡΊΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Επειτα από την καλοκαιρινή ανάπαυλα, η δημιουργική ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare επέστρεψε;[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 400 γραμμ. καβουρόψιχα 6 γαλέτες (cream crackers) 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: mamapeinao.grNero Wolfe: Ο μπακαλιάρος Από το φιλμ «The Nero Wolfe Cookbook»: Ο Νίρο Γουλφ είναι ένας χοντρός καλοφαγάς, καλοντυμένος, συλλέκτης ορχιδέων και αγοραφοβικός.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣτο σπίτι μας επικρατούν τα ψάρια και τα θαλασσινά εν αντιθέσει με το κρέας. Αυτό το ρολό έγινε την περασμένη εβδομάδα, το ευχαριστηθήκαμε και σας το συνιστώ.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΈνας διαφορετικός τρόπος μαγειρέματος, για να απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Κατάλευκο φιλέτο ψαριού, κλεισμένο σε μια αρωματική κρούστα. Τα παιδιά[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπαρμπούνια με κρασί και φρέσκες ντομάτες ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ Υλικά 12 μεγάλα μπαρμπούνια 400 γραμμάρια ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες, χωρίς σπόρους και τριμμένες[...]
Πηγή: greekouzina.grΦιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά γαρίδες: 1 κιλό, πλυμένες και καθαρισμένες από κεφάλια και όστρακα Για το πανάρισμα αυγά: 3 αλεύρι: 150 γρ. γαλέτα: 150 γρ. ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά για 12-15 τεμάχια: Για τις κροκέτες: 250 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου καλά ξαρμυρισμένο (για 36-48 ώρες σε νερό το οποίο αλλάζουμε ενδιάμεσα κάθε 8[...]
Πηγή: easykuzina.grΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4 άτοµα) 1 κιλό µέτρια ή µεγάλα καλαµάρια 2/3 φλ. ρύζι γλασέ ½ φλ. ελαιόλαδο 1 ½ κουταλιά γαλέτα (φρυγανιά κοπανισµένη) 2 κουταλιές κουκουνάρια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com400 γραμμ. καβουρόψιχα 6 γαλέτες (cream crackers) 2 κ.σ. μαγιονέζα 1 αυγό χτυπημένο 1 κ.σ. μουστάρδα 1 κ.σ. χυμό λεμονιού 2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr