Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ο βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ φρέσκος βακαλάος των Ελληνικών θαλασσών μας δίνει μια θρεπτικότατη σούπα, με υπέροχο λευκό ζωμό, πλούσιο σε γεύση, που τρώγεται ευχάριστα όλες τις εποχές. Το[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο πορτοκάλι είναι μοναδικός σύντροφος του ψαριού, ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο. Ψήνουμε φινόκιο και τελειώνουμε το φαγητό με φιλέτο λευκού ψαριού και χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία μοναστηριακή συνταγή για τα ψάρια σας που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Μοναχός Επιφάνιος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΈνα πραγματικά υγιεινό και χαμηλής θερμιδικής αξίας πιάτο. Μπορείτε αντί για μπακαλιάρο να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού της επιλογής σας.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το ψαράκι πάει πακέτο αυτή τη φορά. Θα γίνει μαλακό, ζουμερό και γευστικό με τη βοήθεια των υλικών που θα έχει μέσα. Υλικά: (για 1 πακέτο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΨάρι φιλέτο που η συνταγή βγήκε μόνη της. Μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε ψάρι φιλέτο (Γλώσσα, Πέρκα, Βακαλάος, Καλκάνι). Εγώ έβαλα Πέρκα κατεψυγμένη και παρ'[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr