Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 2/3 φλ.τσαγιου ξύδι βαλσαμικο 2 κουταλιές σούπας φρέσκο βασιλικο ψιλοκομμένο 1/2 κουταλάκι ρίγανη 2 κουταλιέσ σούπας ψιλοκομμένο μαιντανό 2 κουταλιάς[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΥλικά (για 6 ΑΤΟΜΑ) ½ κιλό μεγάλες, ωμές γαρίδες, 1 φλ. φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ ή λεμονιού + ½ φλ. επιπλέον, 2 μεγάλα αβοκάντο σε κυβάκια, 2 μέτριες κόκκινες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά φύλλο κρούστας για πίτες: 1 πακέτο (500 γρ.) φιλέτο παστού μπακαλιάρου: 300 γρ. ξαλμυρισμένο ελαιόλαδο: 100ml και επιπλέον για τα φύλλα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comphoto: Εύη Σκούρα Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι και[...]
Πηγή: bostanistas.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο παστός βακαλάος γίνεται[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈχουμε συνηθίσει να τρώμε τον μπακαλιάρο κυρίως του Ευαγγελισμού, επίσης έχουμε συνηθίσει να τον τρώμε κυρίως τηγανητό. Ας ανοιχτούμε λίγο και στα ως προς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Ανάλογα με την περιοχή, η συνταγή διαφέρει,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr20/11/14 Tacos με μαρινάτη πέρκα και κρέμα horseradish σερβίρουμε σήμερα. Τραγανή πίτα, αρωματικό ψάρι και πικάντικη κρέμα, για ένα εντυπωσιακό γεύμα,[...]
Πηγή: zannetcooks.com4 φιλέτα ψαριού (συναγρίδα ροφό τσιπούρα ή ό τι άλλο ψάρι προτιμάτε) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους ψιλοκομμένα 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr4 φιλέτα ψαριού (συναγρίδα, ροφό, τσιπούρα ή ό,τι άλλο ψάρι προτιμάτε) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους, ψιλοκομμένα 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη 1 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: (Παραδοσιακό φαγητό για τη γέννηση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου) 1 φύλλο μπακαλιάρου αλμυρό 1 κούπα ρύζι καρολίνα 1/2 κούπα ελαιόλαδο 3 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami1 φύλλο παστό μπακαλιάρο 1- 1 ½ κιλό 1 κούπα λάδι 2-3 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο επίσης τριμμένο λίγο πιπέρι αλάτι με πάρα πολύ προσοχή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπακαλιαρόπιτα Υλικά 2 κιλά μπακαλιάρος παστός σε χοντρά κομμάτια 1 ποτήρι του νερού ελαιόλαδο 3-4 σέσκουλα 10 φρέσκα κρεμμυδάκια 10 φρέσκα σκόρδα λίγος[...]
Πηγή: greekouzina.gr