νηστισιμα γλυκα με φυλλο κρουστας | στιφαδο μοσχαρι παραδοσιακο | λαζανια με σπανακι και ανθοτυρο | γλυκο μπισκοτο | ελιοψωμο χωρις μαγια | μπισκοτα με γεμιση σοκολατας | λεμονάδα συμπυκνωμενη με στέβια
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα χωρις τσιπουρο μπροκολα κρεμμυδι αισμπεργκ

Βρέθηκαν 20 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πακετάκια με μελιτζάνες και σάλτσα  με μύδια

Υλικά  200γρ σπαγγετινι 4 μεγαλες μελιτζανες 500γρ μυδια ψιχα (κατεψυγμ) 2 σκελιδ σκορδο 4 κ σουπας μαιντανο ψιλοκομμενο λαδι 6 κουτ σουπας(για τη σαλτσα)[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Πατέ καπνιστού σολομού

Υλικά 125 γρ. φιλέτο σολομού καπνιστό, 50 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου, 75 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλ/νο, 1 κ.σ. άνηθο ψιλ/νο, 1 κ.σ.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ρολλάκια γαρίδας σε τεμπούρα

Υλικά (για 20 ρολλάκια) 20 μεγαλούτσικες γαρίδες 20 φέτες μπέικον 20 λεπτές «φλούδες» κολοκυθιού ( 2-3 μέτρια κολοκύθια) Αλάτι, πάπρικα 1 ½ κούπα αλεύρι 2[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Πακετάκια γαρίδας με ανθότυρο

Υλικά (για 24 πακετάκια) 18-20 μέτριες γαρίδες καθαρισμένες 300 γρ. ανθότυρο 2 κ.σ. μάραθο ψιλοκομμένο 1 μικρό καρότο περασμένο στο μπλέντερ (όχι λιωμένο!!)[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Αστακός φρικασέ

Υλικά 1 αστακός περίπου 800 γραμμαρίων ολόκληρος 1 κουταλιά μεγάλη βούτυρο 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1 πράσο 1 κομμάτι μικρό τζίντζερ τριμμένο μισό ψιλοκομμένο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μακαρονάδα με θαλασσινά Νο.02 (fruits de la mer)

Υλικά 1 πακετο μακαρονια 250 γρ γαριδες καθαρισμενες 250γρ μυδια  καθαρισμένα 250 γρ καλαμαρακια  σε κομματακια 3 ντοματες μια σκελιδα σκορδο 1 μηλο 1/2[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Γαύρος Μαρινάτος

Υλικά: 1/2 κιλό γαύρο Ξύδι 1-2 κεφάλια σκόρδο μαϊντανό ελαιόλαδο Τρόπος παρασκευής Αφαιρείτε τα κεφάλια και τα εντόσθια από τους γαύρους Τους πλένετε καλά και[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Γαύρος στο φούρνο  (με πατάτες)

Ένα σχετικά γρήγορο, πολύ γευστικό και  υγιεινό φαγητό, που τρώγεται εξίσου ευχάριστα τόσο χειμώνα όσο καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό. Υλικά : (ποσότητα για 3 - 4[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Γαριδοκεφτέδες

Υλικά 20 γρ, γαρίδες καθαρισμένες και κομμένες σε κομματάκια 2 κσ βούτυρο           3 κσ αλεύρι 1/2 φλ γάλα 1/2 φλ μοτσαρέλα τριμμένη 1/2 κγ αλάτι 1/2 κγ[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Καλαμαράκια γεμιστά Νο.04 (με ελιές και[...]

Της Καθαροδευτερας, μόνον για καλούς ψήστες!!!… Υλικά 8 μεγάλα καλαμάρια (800 γραμ). Για την μαρινάδα: 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φρεσκοστιμμένο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Καλαμάρι τραγανό τηγανητό με γλυκό τσίλι

Μια πολύ καλοκαιρινή, ραφινάτη και λίγο διαφορετική γεύση από τη συνηθισμένη που έχουμε για τα καλαμαράκια.  Τη συνταγή τη βρήκα στο Γαστρονόμο, αλλά σας τη[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Σαρδέλα Γεμιστή στο τηγάνι Πεντανόστιμη!

Αυτή είναι μια συνταγή της οικογένειας μας, η μαμά και η θεία την φτιάχνουν με μικρές διαφορές θα σας τις πω και θα δοκιμάσετε! Οι αναλογίες είναι ανάλογα τα[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Χταπόδι ξυδάτο (μεζές για ούζο)

  Η νοστιμιά αυτής της συνταγής οφείλεται στην απλότητα των υλικών Υλικά 1 κιλό χταπόδι 1/3 κούπας ξύδι  Μισή κούπα λάδι 2 φύλλα δάφνης Λίγο άσπρο πιπέρι Λίγη[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Μπακαλιάρος με πράσα

Υλικά: 1 μέτριο φύλλομπακαλιάρο παστό 3-4 μεγάλα πράσα 1 ρίζα σέλερι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 2-3 μεγάλες ώριμες ντομάτες λάδι αλεύρι Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Γαύρος Ξυδάτος Νο.03

Καλησπέρα κορίτσια, το Σάββατο δοκίμασα μια συνταγή του Μαμαλάκη από το περιοδικό του Olive που έλεγε για ξυδάτες σαρδέλες εγώ το έκανα με γαύρο και έγινε[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ψάρι σε φέτες α λα σπετσιώτα

Του Γιώργου Καλιντζαιου , του πατέρα μου που μαγείρευε απίθανα!   Υλικά Ψάρι σε φέτες (Βακαλάος, σκουμπρί, παλαμίδα, κέφαλος, πέρκα φιλέτο, η οποιοδήποτε[...]

Πηγή: greekmasa.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy