Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 76 συνταγές
4 φιλέτα πέστροφας(από 150γρ.) αλάτι χυμός λεμονιού 125ml άσπρο κρασί 100γρ. τρυφερά μανιτάρια 1 μαλακό μήλο 150γρ. μαριναρισμένο κολοκύθι(σε βάζο) 100γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 μπαρμπούνια (1200 γρ.) 1 κόκκινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 κολοκύθι 1 μελιτζάνα τσακώνικη 1 τορτίγια 8 μανιτάρια πλευρώτους μέτρια 4 κλωναράκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cook4 φέτες σολωμού (από 180γρ.) 50 γρ. βούτυρο 250 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια π.χ. πλευρώτοι και σιτάκε 1 εσαλότ 200 ml ζωμός λαχανικών 2 κ.γ. κορν φλάουρ 1/2-1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕλαφρύ, υγιεινό και πολύ νόστιμο! Υλικά για 3-4 μερίδες: 800 γρ σφυρίδα φιλέτο (κατεψυγμένο) 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 250 γρ μανιτάρια[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr400 γρ. Μύδια 1 κρεμμύδια 2 εσαλότ 2 σκελίδες σκόρδο 250 γρ. μανιτάρια Enoki 1 κομματάκι(περ. 1εκ.)φρέσκια πιπερόριζα 2 κ.σ. πράσινη καυτερή πιπεριά 2-3 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ πέρκα είναι ένα ψάρι που ως γεύμα είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά καροτένια, κάλιο, μαγνήσιο και ψευδάργυρο. Επιπλέον διατίθεται σε φιλέτα χωρίς[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά (για 2 άτομα) 1 αστακός (500 γρ.) 2 κ.σ. κόκκινη πάστα κάρι 20 ml ελαιόλαδο 1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 5 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλημέρα, καλή εβδομάδα... έστω και με μια μέρα καθηστέρηση! Κάτι πολύ απλό, εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό έφτιαξα να φάμε σήμερα... Εγώ χρησιμοποίησα[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr400 γρ. Μύδια 1 κρεμμύδια 2 εσαλότ 2 σκελίδες σκόρδο 250 γρ. μανιτάρια Enoki 1 κομματάκι(περ. 1εκ.)φρέσκια πιπερόριζα 2 κ.σ. πράσινη καυτερή πιπεριά 2-3 κ.σ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαραδοσιακή Συνταγή από τον Βόλο και το Πήλιο !! Υλικά Χταπόδι βρασμένο με τον ζωμό του χωριστά, Κρεμμύδια για στιφάδο (κοκκάρια τα λένε οι Βολιώτες!) Φρέσκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 4 άτομα 4 φέτες φρέσκου σολομού 1 πακέτο μανιτάρια πλερώτους ½ κιλό καρότα καλά καθαρισμένα 3 κουτ σούπας φρέσκο γάλα 1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά γλώσσες 6 (12 φιλέτα, καθαρισμένα) κρεμμύδια 2 κομμένα σε ροδέλες καρότα 2 ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα 1 δεματάκι (θυμάρι, δάφνη, δενδρολίβανο) λευκό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα άσπρου ψαριού: 4 (γλώσσα, καλκάνι, πέρκα) γύρω στα 200 γρ. το καθένα αλεύρι: λίγο βούτυρο: 50 γρ. κρεμμύδι: 1 ψιλοκομμένο μανιτάρια: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό καθαρισμένο ολόκληρο καλαμαράκια (φρέσκα ή κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα) 4 + 2 κου-ταλιές ελαιόλαδο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια 2-3 μέτρια μανιτάρια ¾ φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 μέτρια τσιπούρα καθαρισμένη 1 κολοκυθάκι πράσινο κομμένο σε φέτες 1 μικρό κρεμμύδι ξερό σε λεπτές στρογγυλές φέτες 1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη και πεντανόστιμη συνταγή! Τη φτιάχνω και με κατεψυγμένες γαρίδες και κατεψυγμένα μανιτάρια baby πλευρώτους και είναι το ίδιο πεντανόστιμη! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 gr-750 gr γαρίδες (μετρίου μεγέθους) 2 μέτρια κρεμμύδια (κομμένα σε ροδέλες) 1/2 πράσινη πιπεριά (κομμένη σε ροδέλες) 1/2 κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝαι, ναι του φτωχού! Γιατί γίνεται με μικρές γαρίδες που για την ώρα είναι πολύ οικονομικές. Θέλουν λίγη υπομονή να τις καθαρίσουμε αλλά το αποτέλεσμα είναι[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr1 κιλό βακαλάος υγράλατος Ισλανδίας. 2 πατάτες ½ κιλό μανιτάρια χονδροκομμένα 2 πιπεριές πράσινες 2 πιπεριές κίτρινες 2 καρότα κομμένα σε μπαστουνάκια 2 πράσα[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΜια διαφορετική και πρωτότυπη συνταγή για να απολαύσουμε ένα από τα πιο νόστιμα ψαράκια, τον γαύρο. Χρειαζόμαστε: 1 kg γαύρο (καθαρισμένος μένει περίπου στα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜπαρμπούνια ή γόπες ή φρίσσες ή σαβρίδια ή ό,τι ψάρι διαθέτουμε τέλος πάντων... Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη τοπική ελληνική κουζίνα που να χρησιμοποιεί τόσο πολύ[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr