Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
1 κιλό γαρίδες 1 και 1/2 φλιτζ.του τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 και 1/2 φλιτζ.του τσαγιού νερό λίγο αλάτι Οδηγίες 8 Minutes Πλένουμε καλά τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 φιλέτα σολομού ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι Για την sauce 200 ml γάλα 30 γρ. βούτυρο 3 κουτ. σούπας αλεύρι 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο άνηθος ψιλοκομμένος Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 4 μεγάλες γλώσσες 2 κ.σ. βούτυρο 150 γρ. λιαστές ντομάτες 7-8 φλοίδες παρμεζάνα 4 κ.σ. αλεύρι 1 σκελίδα σκόρδο αλάτι πιπέρι Πλένουμε καλά τις[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 φιλέτο γλώσσας αλεύρι αυγό σιμιγδάλι αμύγδαλο φιλέ λάδι για τηγάνισμα αλάτι, πιπέρι (λευκό) Αν έχουμε διαλέξει φρέσκια γλώσσα την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι διαφορετικοί απο αυτούς που ξέρουμε. Ό,τι πρέπει για ουζάκι. Τι χρειαζόμαστε: 2 χταπόδια μικρά ψωμί αλευρι αλάτι πιπέρι κρεμμύδι σκόρδο Κάνουμε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο γρήγορο και θρεπτικό ψαρικό μεζεδάκι!! Ενα ψάρι που δεν χρειάζεται καθάρισμα. Τι χρειαζόμαστε: 500γρ αθερίνα λίγο αλεύρι για αλεύρωμα αλάτι μισό λεμόνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μια συνταγή για συνοδευτικό ή για προσθήκη σε ποικιλία θαλασσινών. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. τσίροι 5 κουταλιές ξύδι 1 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνας νόστιμος κρασομεζές. Παραδοσιακό μεζεδάκι που το τρώμε στο νησί μου την 1/10 όπου οι τράτες φέρνουν την πρώτη τους ψαριά. Τι χρειαζόμαστε: ½ κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr270 γρ. αλεύρι 500 γρ. μπύρα 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά Οδηγίες 21 Minutes Τα ανακατεύεις όλα μαζί και μετά στο ψυγείο για 1 ώρα για να[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο καβουρόψιχα 2 κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο λίγο αλάτι λίγο πιπέρι 1 ποτήρι νερό 1 φλιτζάνι αλεύρι 1/2 φλιτζάνι φρυγανιά Οδηγίες Ανακατεύω στο μίξερ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό μπακαλιαράκια αλεύρι λάδι Οδηγίες Πλένουμε καλά τα μπακαλιαράκια κ τα αφήνουμε να στραγγίσουν Τα περνάμε από το αλεύρι κ τα τινάζουμε για να φύγει η[...]
Πηγή: cookpad.com/gr