Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Υλικά (για 4 άτομα) 12 αβγά 16 καραβίδες αποφλοιωμένες (ψίχα) 40 ml ούζο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 2 σκ. σκόρδο Λίγο κόλιαντρο φρέσκο 2 ντομάτες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ Σουπιές μαγειρεμένες πολύ απλά, κρασάτες, αλλά χωρίς κόκκινη σάλτσα, και καρυκευμένες με έναν συνδυασμό εξωτικών[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ Σαρακοστή συνεχίζεται και αν και κάποιοι τηρούν τη νηστεία και κάποιοι όχι, εμείς δε μπορούμε να αφήσουμε παραπονεμένους όσους επιλέγουν να την τηρήσουν![...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜία ελαφριά πρόταση για το βραδινό σας. Χρόνος Προετοιμασίας 25΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 4 άτομα 125 γρ. νουντλς ρυζιού 30 ml. φυστικέλαιο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΕτοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλή σας μέρα! Αφήνοντας πίσω μας την εθνική και θρησκευτική μας γιορτή με την ηλιόλουστη μέρα εδώ στη Θεσσαλονίκη... υποδεχθήκαμε σήμερα μια μέρα μουντή,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να έχει ως τίτλο "πως η Ξανθή έφαγε καρύδα". Είναι όμως ένα πιάτο από τη διεθνή κουζίνα και μάλιστα από την Ινδία. Με την καρύδα σε[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΕτοιμάστε το μερικές μέρες πριν, για να πάρει τη σωστή γεύση. Όταν είναι να το σερβίρετε, θα το στραγγίσετε, θα κόψετε τα πλοκάμια του και θα το περιχύσετε με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν θέλετε να αποφύγετε τις τηγανητές μπακαλιαροκροκέτες, ανακατώστε το μπακαλιάρο με φρέσκο κρεμμυδάκι, σκόρδο και μυρωδικά, για να κάνετε κεφτέδες στη σχάρα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Σφυρίδα 6 φέτες Πράσο 4-5 ψιλοκομμένα Φινόκιο 1 ρίζα ψιλοκομμένη Κρεμμύδι 1 μεγάλο ψιλοκομμένο Ντομάτα 1 ώριμη Κόλιανδρος 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: chefoulis.grΜ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 8 γαρίδες μεγάλες 4 κουταλιές της σούπας λάδι Χυμός και ξύσμα από 3 λεμόνια 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη (τσίλι) 2 κουταλιές του γλυκού[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 1 γλώσσα μοσχαρίσια 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο 1 κύβο knor Το χυμό από ένα λεμόνι Λίγο κόλιανδρο Αλάτι-πιπέρι Εκτέλεση[...]
Πηγή: lopis-place.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό μύδια (χωρίς το κέλυφός τους) 1 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο φρέσκο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (6 μερίδες) > 500 γρ. μεγάλες γαρίδες 5 ρίζες κολίαντρου κοπανισμένες 1 κουταλιά πιπερόσποροι 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 3 φέτα τζίντζερο[...]
Πηγή: yumyum.grΈνας υπέροχος Σαρακοστιανός, και όχι μόνο, μεζές για μερακλήδες! Τα μύδια με τη μουστάρδα ταιριάζουν καταπληκτικά και απογειώνεται η γεύση τους με την προσθήκη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤι καλό σας έχουμε σήμερα; Ψαράκι, αλλά σε μια εκδοχή από την Κίνα! Κίνα λέμε, αλλά ο γαλέος είναι (κατά τον ψαρά) ελληνικός και χρησιμοποιήσαμε και λίγο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 250γρ. ντομάτες σφιχτές 3-4 αγγουράκια Κρήτης 1/2 κρεμμύδι ξερό 2 ώριμα αβοκάντο 1 κούπα καλαμπόκι κονσέρβας (ή βρασμένο) 1 μέτριο μαρούλι Υλικά για τις[...]
Πηγή: syntages.matia.grΓευστικές κροκέτες μπακαλιάρου συνοδευμένες με τι άλλο από σκορδαλιά τόσο σκορδάτη, όσο αντέχει η γεύση και το στομάχι μας. Δεν χρειάζονται περισσότερα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣυστατικά 1κιλό καλαμαράκια καθαρισμένα και πλυμένα Λάδι Αλατοπίπερο 4φρέσκα κρεμμύδια Ξύσμα και χυμό λεμονιού 1σφηνάκι ούζο 1/2κ.γλ.κόλιανδρο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά τσιπούρα: 1 μεγάλη, περίπου 1,5 κιλό σέλινο: 2 κλωναράκια με τα φύλλα του μαϊντανός: 4-5 κλωναράκια σκόρδο: 2 σκελίδες σε φέτες κόλιανδρος ξερός: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (4 μερίδες) : 2 κρεμμυδάκια στιφάδου κομμένα σε λεπτές φέτες 1 1/4 κουταλάκι κάρι 1/4 κουταλάκι νιφάδες πιπεριού 1 κουταλιά βούτυρο 3 κουταλιές σέρι[...]
Πηγή: yumyum.grΓια τη σάλτσα: 400 γρ. πράσινες ελιές 2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες 2 ματσάκια κόλιαντρο, μόνο τα φύλλα 400 ml ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Για το τυλιγμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌταν προμηθεύεσαι ψάρι εξαιρετικής ποιότητας, πραγματικά υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις για να το μαγειρέψεις! Η γεύση του ψαριού[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr