Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΝηστίσιμο και νόστιμο Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. αρωματικό ρύζι Thai η Basmati 350 γρ. γαριδούλες καθαρισμένες 3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 μέτρια κρεμμύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύγεστο ψάρι με κινέζικο σως Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό Ψάρι φιλέτο αλεύρι αλατοπίπερο φυστικέλαιο 1 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους 2 Χ 2 1-2 σκελίδες σκόρδο 3[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Γιάννης Μπαξεβάνης, ένας από τους καλύτερους σεφ της χώρας μας, με διεθνή ακτινοβολία και πολλά βραβεία, που έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο την ελληνική[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι είναι ο κάβουρας τι είν’ το ζουμί του, θα έλεγε ο παππούς μου ο Βονόρτας αν έβλεπε αυτό το γαυράκι που πήραμε τις προάλλες από τον ψαρά στο Αίγιο.[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά 1 κ. μύδια φρέσκα (ή κατεψυγμένα αλλά με το κέλυφος) 500 γρ. άλλα όστρακα ζωντανά (αχιβάδες, κυδώνια, γυαλιστερές) 500 γ. μέτριες ή μικρές φρέσκιες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (2) : Για το ψάρι 3 φλιτζάνια σπορέλαιο 500-600 γρ. ολόκληρο ψάρι (γλώσσα ή παρεμφερές) 2 αυγά 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 ½ φλιτζάνι γαλέτα Για το ντιπ [...]
Πηγή: yumyum.grΕτοίμασε το με όποιο ψάρι του γλυκού νερού προτιμάς. Εμείς επιλέξαμε την πέστροφα. Μην σε αγχώνει το λίπος της. Το λίπος των ψαριών είναι το μόνο που έχει[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο 6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα χοντροκομμένα 1 ματσάκι άνηθος χοντροκομμένος 1 ματσάκι μαϊντανός χοντροκομμένος 1/2 κιλό[...]
Πηγή: icookgreek.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΖυμαρικά με θαλασσινά παντρεύονται ιδανικά. Όταν όμως η πεντανόστιμη σκορπίνα γίνεται... κουμπάρα, ο γάμος μετατρέπεται σε honeymoon διαρκείας. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά για 6 άτομα: 1 κιλό ψάρι σε φέτες νωπό ή κατεψυγμένο (συναγρίδα, σφυρίδα κλπ.) 1 κιλό τομάτες κόκκινες 8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 4 σκελίδες[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.gr