Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
Όσοι έχετε δοκιμάσει σουπιές με σπανάκι, ξέρετε ότι είναι ένα από τα πιο νόστιμα νηστίσιμα – και όχι μόνο – φαγάκια. Συνήθως όταν φτιάχνω αυτό το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο σημερινό μας φαγάκι είναι τόσο νόστιμο, όσο και εύκολο να το ετοιμάσουμε! Το χταποδάκι μαριναρισμένο με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο, τυλίγεται σφικτά σε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ σημερινή μας συνταγή είναι μια σαλάτα πολύχρωμη, νηστίσιμη, δροσερή και νόστιμη μέσα στην απλότητά της. Μια «ελαφριά» πρόταση για τους φίλους μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΟι σουπιές που σας μαγειρέψαμε σήμερα, ήταν "πεσκέσι" φίλου μας ψαρά από την περιοχή της Κυλλήνης. Ολόφρεσκες απ' ευθείας μέσα από την βάρκα, μοσχοβολούσαν[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα σερβίρω ένα από τα πιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌοοχι, το ψαράκι μου δεν είναι κρυωμένο, όπως μου είπε κάποτε μια φίλη μου για να με πειράξει. Γι αυτό και της αφιέρωσα την συνταγή, για να της αποδείξω ότι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ πέρκα μ' αρέσει σε όλες της τις εκδοχές, πλακί, στο φούρνο με πατάτες, τηγανητή! Πρόσφατα την μαγείρεψα με τον παρακάτω τρόπο, που μας άρεσε πολύ, όχι μόνο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈχετε δοκιμάσει ποτέ μαύρες ταλιατέλες?? Το μαύρο χρώμα τους οφείλεται στο μελάνι σουπιάς με το οποίο είναι εμποτισμένες, και είναι απίστευτα νόστιμες!!![...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην συνταγή αυτή, μου την έδωσε η φίλη μου η Κατερίνα Β . Στην αρχή δίστασα λίγο να την φτιάξω. Ο λόγος ήταν ότι το χταπόδι το βράζουμε στην κατσαρόλα χωρίς[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕντάξει, δεν θέλω να είμαι η …. αμαρτωλή της παρέας και να σας κολάζω ημέρες νηστείας που έχουμε, γι αυτό σήμερα σας μαγείρεψα νηστίσιμο φαγάκι. Το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌσοι αγαπούν το ψαράκι, θα το ευχαριστηθούν πολύ μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο. Το ψάρι παραμένει ζουμερό, ενώ τα μυρωδικά του δίνουν ιδιαίτερη νοστιμιά και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠαλιά και παραδοσιακή συνήθεια είναι το μαγείρεμα του μπακαλιάρου την ημέρα του Ευαγγελισμού. Σε αυτήν την ανάρτησή μας θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣτο τραπέζι της 25ης Μαρτίου θα πρωταγωνιστήσει και φέτος ο μπακαλιάρος με την σκορδαλιά, αλλά και οι νόστιμες παντζαροσαλάτες. Οι προτάσεις μας πολλές για το[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΞέρω ότι αύριο στα περισσότερα τραπέζια, ο μπακαλιάρος θα είναι ο πρωταγωνιστής. Στην προηγούμενη ανάρτησή μας σας δώσαμε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας για[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΆλλοι το τρώνε λεμονάτο, άλλοι ατζέμ εμένα η προτίμησή μου είναι με ντοματούλα -όχι ότι άμα μου φέρουν και δεν είναι κοκκινιστό θα το σνομπάρω.- αλλά κουβέντα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤι πιο ωραίο από ένα φρέσκο-πιασμένο χταποδάκι !!!! Ένας πολύ νόστιμος τρόπος μαγειρέματος είναι και το στιφάδο. Για να το φτιάξουμε χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΈνας από τους πιο ωραίους τρόπους να μαγειρέψουμε τις σουπιές, είναι κρασάτες. Είναι από τα φαγάκια ή μεζεδάκια αν το θέλετε, που μας αρέσει να παραγγέλνουμε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕύκολη, γρήγορη και πεντανόστιμη λιχουδιά !! Υλικά Γαρίδες φρέσκες ή κατεψυγμένες (υπολογίστε περίπου 250γρ καθαρό βάρος για την κάθε μερίδα) Λίγο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο χταποδάκι όπως και να το μαγειρέψουμε, δίνει φαγάκια και μεζεδάκια λαχταριστά και πεντανόστιμα! Αυτή τη φορά το μαγείρεψα κοκκινιστό, με μια πολύ γευστική[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΛίγο διαφορετική αυτή η γαριδομακαρονάδα από αυτές που μας έχουν κεράσει η Αμαλία και η Μαρία παλιότερα! Πιο πικάντικη η γεύση της, για τους λάτρεις του[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο πεντανόστιμο αυτό ριζότο, το έφτιαξε η φίλη μου η Κατερίνα και μας το κέρασε για την επιτυχία του γιου της του Βαγγέλη που ήρθε 6ος στην σχολή Ναυτικών[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΣας προτείνω ένα απλό - νόστιμο και νηστίσιμο φαγάκι, τώρα που το σπανάκι είναι στα πάνω του. Απολαύστε το σαν κυρίως πιάτο ή σαν ορεκτικό –σηκώνει και[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤην Κυριακή των Βαΐων τρώμε ψαράκι, όπως είπε προχθές η Ειρήνη, δίνοντάς μας την πολύ νόστιμη πρότασή της για σκουμπράκια ντοματοριγανάτα . Σήμερα θα σας δώσω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr