Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Υλικά: 1 μέτριο φύλλομπακαλιάρο παστό 3-4 μεγάλα πράσα 1 ρίζα σέλερι 1/3 ματσάκι μαϊντανό 2-3 μεγάλες ώριμες ντομάτες λάδι αλεύρι Εκτέλεση Κόβουμε το φύλλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 κιλό καλαμάρια 1 φλυτζάνι αλεύρι λάδι για τηγάνισμα αλάτι Τρόπος παρασκευής Πλένετε και καθαρίζετε τα καλαμάρια Τραβάτε το κεφάλι και κόβετε το[...]
Πηγή: greekmasa.grΤην παρακάτω συνταγούλα δεν την έχω - ακόμα - παρασκευάσει. Την έφαγα όμως και ήταν πολύ νόστιμη οπότε την πήρα και σας την παραθέτω. Υλικά: 2 κιλά γαρίδες[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 2 κομμάτια μπακαλιάρος παστός 1 φλυτζάνι αλεύρι 2 κουταλάκια μπέϊκιν πάουντερ λίγη μπύρα λάδι για τηγάνισμα σκορδαλιά Τρόπος παρασκευής Βάζετε απο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 3-4 κουτ. σούπας λάδι από το τηγάνισμα του συκωτιού ή των ψαριών 1 γεμάτη κουτ. σούπας αλεύρι 1/2 ποτήρι νερό και λίγο παραπάνω 2 κουτ. σούπας ξύδι 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαλύμνικη Συνταγή Υλικά 1/2 κιλό κιμά χταποδιού* Ίση ποσότητα ψωμί , βρεγμένο και 1 μεγάλο κρεμμύδι στιμμενο 2-3σκελίδες σκόρδο τριμμένες αλάτι - πιπέρι -[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό μύδια 3 πράσινες πιπεριές γλυκές 1 πράσινη πιπεριά καυτερή (.... αν είσαι λάτρης) Μαϊντανό 1 κουταλάκι μουστάρδα 1/2 λεμόνι 2 κουταλιές αλεύρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕνας φανταστικός ουζομεζές Υλικά 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο απο κεφάλι και ραχοκοκκαλιά 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα ή 1 κρεμμύδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : 1/2 kg αλευρι για ολες τις χρησης 1 κυβο ή 1 φακελακι ξηρη μαγια 1/2 κουταλακι του γλυκου αλατι 150 γρ γαυρος φρεσκος
Πηγή: greekmasa.grΚαλοκαιρινό έδεσμα που το κάνω συνέχεια. Έχω το προνόμιο να έχω μπαμπά που έχει βάρκα. Και επειδή στις Βόρειες Σποράδες έχει άφθονα θράψαλα, τα καθαρίζω και[...]
Πηγή: greekmasa.grΩς λάτρης των ψαριών, πάντα ψάχνω νέους τρόπους μαγειρέματος ώστε να κάνω και τους συνδαιτυμόνες μου να τα αγαπήσουν. Η μητέρα μου, συνήθιζε να κάνει[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνήθως, σαβόρε κάνουμε τα ψάρια που δεν έχουν λέπια, όπως σαφρίδια, κολιοί, σκουμπριά, παλαμίδα κομμένη φέτες κ.α. χωρίς να αποκλείουμε και τα υπόλοιπα.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 5-6 ψάρια για τηγάνισμα (λιθρίνια, μπαρμπούνια, γόπες κλπ) αλεύρι λάδι για τηγάνισμα Τρόπος παρασκευής Καθαρίζετε τα ψάρια Βάζετε σε ένα τηγάνι το λάδι[...]
Πηγή: greekmasa.gr