Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Υλικά (4 μερίδες) : 250 γρ. σπαράγγια μικρά, λεπτά και πράσινα αλάτι και πιπέρι 2 κουταλιές σησαμόσποροι 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 2 κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: yumyum.grΑν καταφέρνετε (και αντέχει το πορτοφόλι σας) να βρίσκετε φρέσκο μεγάλο ψάρι αυτές τις εποχές, με γεια σας και χαρά σας. Όμως, τα επονομαζόμενα τουβλάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΩς blog έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις κουζίνες της Ασίας. Σκοπεύουμε να παρουσιάζουμε τακτικά αυθεντικές ασιατικές συνταγές, καθώς αποτελούν ιδιαίτερες[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑυτή η συνταγή ήταν έμπνευση της στιγμής! Χρόνος για μαγείρεμα δεν υπήρχε, πείνα μεγάλη υπήρχε επίσης, επομένως το πιο εύκολο ήταν να αξιοποιήσουμε ό,τι υπήρχε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα Για τη σως teriyaki 1 φλιτζάνι τσαγιού ποτό σάκε (γιαπονέζικο ποτό που γίνεται από το ρύζι) 1 φλιτζάνι τσαγιού σόγια σως 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά (6 μερίδες) : 1,5 φλιτζάνι σπανάκι κατεψυγμένο ή φρέσκο ζεματισμένο σε βραστό νερό και κομμένο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες 250 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΤα καλαμαράκια γίνονται σαλάτα με κολοκύθι και σπαράγγι... Εμπνεόμαστε από την κορεάτικη κουζίνα και νοστιμίζουμε με λαχανικά της ελληνικής γης για να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά (6 μερίδες) > 500 γρ. μεγάλες γαρίδες 5 ρίζες κολίαντρου κοπανισμένες 1 κουταλιά πιπερόσποροι 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 3 φέτα τζίντζερο[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (2 μερίδες) : 150 γρ. φετουτσίνια φρέσκα 2 κουταλιές φρέσκo τζίντζερο ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές κομμάτια pecan ή καρύδια[...]
Πηγή: yumyum.grΓιαπωνέζικη κουζίνα /ολοκληρωμένο γεύμα. Κάποια υλικά δεν είναι εύκολο να βρεθούν. Πρόκειται για miso glazed salmon, άρα απαιτείται η miso (soyabean paste)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)/ 2 κουτ σούπας χυμό λάιμ 1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού 1 κουτ σούπας 1 κουτ σούπας ζάχαρη 2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα Για την[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤι καλό σας έχουμε σήμερα; Ψαράκι, αλλά σε μια εκδοχή από την Κίνα! Κίνα λέμε, αλλά ο γαλέος είναι (κατά τον ψαρά) ελληνικός και χρησιμοποιήσαμε και λίγο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 22/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος Αγιορείτικος με πατάτες & δαμάσκηνα Μια φανταστική απλούστατη συνταγή[...]
Πηγή: sintayes.grΥλικά για 4-6 άτομα - 400 γρ. ψίχα καβουριού - 1-2 αγγούρια - 2 φλιτζάνια φύλλα βαλεριάνας Για τη σάλτσα - Χυμό από δύο λεμόνια - 1-2 κ.σ. σάλτσα για ψάρι[...]
Πηγή: lovecook.grΕάν είσαι φαν της ιαπωνικής κουζίνας, των καυτερών αλλά δεν θέλεις το ψάρι σου ωμό τότε αυτή η συνταγή τα συνδυάζει όλα! 280 θερμίδες Εύκολη 30 λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ δικιά μου γαριδομακαρονάδα για την ίδια γιορτή πάντα μιλώντας (αυτή του καλού μου), είχε όπως πάντα τις διαφοροποιήσεις της… εσείς απλά διαλέγετε ποια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά (4 μερίδες ως κύριο πιάτο) : 1/4 φλιτζ. λευκό ξύδι 3 κουταλιές χυμός λεμονιού 1,5 κουταλιά μέλι 1,5 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο 1 σκελίδα[...]
Πηγή: yumyum.gr