Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 142 συνταγές
Μ' αρέσει στα ταξίδια μου να προσπαθώ να μαντέψω τα υλικά και τις τεχνικές που κρύβονται στις καινούριες γεύσεις. Και ενθουσιάζομαι όταν στην άλλη άκρη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤ ον γαύρο τον λατρεύω(το ψάρι φυσικά) γιατί με τους άλλους μάλλον εχθρικές είναι οι σχέσεις μου, σύμφωνα με την παράδοση κρατάει χρόνια η έχθρα μας! Στο νησί[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΜε την συνταγή αυτή ξετρελάθηκα!!!! Λατρεμένη συνταγή των κοριτσιών μου,ιδιαίτερα της 'Ερης μου... Εύκολη απλή και τόσο νόστιμη... Έρακο μου αφού τα λατρεύεις[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΣας έχω άλλη μια Πίτσα παράξενη δεν ξέρω αν την έχετε δοκιμάσει.. Εγώ την σκέφτηκα την έκανα και άρεσε πολύ.. Τον γαύρο τον έχω κάνει κεφτέδες και είναι[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΣαλάτα με ρεβίθια και μαριναρισμένο ψάρι Άτομα:4, Χρόνος προετοιμασίας:10’, Χρόνος βρασίματος: 45’, Κόστος: 5,00 € ΥΛΙΚΑ : 300 γρ. ρεβύθια 1 ξερό κρεμμύδι [...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά Γαύρος 1 κιλό Αυγό 1 Φρέσκα κρεμμυδάκια 3 ψιλοκομμένα Αλεύρι 1 φλυτζάνι του τσαγιού Μαϊντανός Φρέσκος δυόσμος Αλάτι - πιπέρι Ντομάτα 1 κομμένη σε[...]
Πηγή: chefoulis.grγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΤα καυτερά πιάτα και η "αφεντιά" μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό και πικάντικο κάτι γίνεται ... ειδικά αν αυτό[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 κιλο αθερινα 2 μετρια κρεμμυδια Αλευρι Αλατι Λαδι για το τηγανι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφου πλυνουμε την αθερινα μας,την αλατιζουμε και την αφηνουμε στο σουρωτο να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά συνταγής Για τη σαλάτα αλμυρίδα: 1/2 κιλό καθαρισμένη από τα χοντρά κοτσάνια ντομάτες: 2 ώριμες, κομμένες σε κυβάκια, χωρίς φλούδες και σπόρους σκόρδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΗ αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.comγια τη γλώσσα 4 φιλέτα γλώσσας των 200γρ. – 250γρ. 1 φλιτζ. ελαιόλαδο χυμός από 1 λεμόνι για τη σάλτσα 350γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη 2 αγγουράκια[...]
Πηγή: cooklos.grΑν και το όνομα ‘τσιπούρα του τρελού νερού’ φέρνει προς ινδιάνικο, το ‘τρελό νερό’ μου θυμίζει ‘τρελό φτερό’ και ‘γελαστό φεγγάρι’, η ίδια η συνταγή acqua[...]
Πηγή: pandespani.comΤο ψάρι, είναι ένα από τα φαγητά που όταν το έχω μπροστά μου, πάντα χαίρομαι και απολαμβάνω, αλλά όταν είναι να το μαγειρέψω το σκέφτομαι διπλά. Καταρχήν γιατί[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.gr