Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Αυτή τη συνταγή μου την έδωσε η φίλη μου η Μαρία από την Πάτρα και ομολογώ ότι δεν την ήξερα. Πάντα τον μπακαλιάρο τον τρώγαμε μόνο τηγανητό στο πατρικό μου[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο μάραθο είναι το αγαπημένο μου μυριστικό-χορταρικό.Αν μου ζητούσαν να κατονομάσω τα φαγητά που προτιμώ, σίγουρα στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών μου θα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟι βορειοελλαδίτικοι σαρμάδες γίνονται πολλές φορές με λάχανο τουρσί και έχουν πολύ ξεχωριστή γεύση. Ειδικά αν τους γεμίσετε με παστό μπακαλιάρο. Υλικά 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΝτολμάδες με μαρούλι και μπακαλιάρο (Φωτ.: studiom.gr) Ο μπακαλιάρος είναι ένα νοστιμότατο ψάρι με πλούσια διατροφική αξία, και κακώς τον έχουμε (σχεδόν[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΈνα νοστιμότατο πιάτο με παστό βακαλάο, Κερκυραϊκό ή Λευκαδίτικο, όπως διατείνονται οι Επτανήσιοι φίλοι μου. Εγώ το θεωρώ καθαρά Επτανησιακό και Μεσογειακό που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr1/2 φτερό μπακαλιάρου 1 κρεμμύδι μέτριο 1 καρότο λίγο σέλινο 1 ντομάτα λίγο ελαιόλαδο πιπέρι 2 ποτήρια του νερού ρύζι γλασσέ 1 λάχανο μαλακό μέτριο Οδηγίες 30[...]
Πηγή: cookpad.com/gr