Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Για σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΈρχεται το καλοκαιράκι, κάνετε κάτι??? Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε πιο ελαφριά, λέω εγώ,σε μένα το λέω,,,καλέ!!! Σήμερα έχουμε ψάρι και συγκεκριμένα[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤο ψάρι ψητό στο σπίτι είναι ένα φαγητό που αποφεύγουν πολλές νοικοκυρές, κυρίως γιατί τρέμουν μην το καταστρέψουν, δεδομένου ότι η πρώτη ύλη είναι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: caruso.grΟλίγη ιστορία Πριν καταφέρουν οι πολιτικές ηγεσίες από το ’50 και μετά να συνωστίσουν το 40% του ελληνικού πληθυσμού στην Αττική, η περιοχή[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι σαν φετίχ του πρώιμου καλοκαιριού. Έτσι όπως αμπελόφυλλα και σαρδέλες εμφανίζονται ταυτόχρονα στους πάγκους της αγοράς, αμέσως ανάβει το φως πράσινο στο[...]
Πηγή: bostanistas.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grυλικά 8-10 μικρά αγουράκια ή 3 μεγάλα λεπτά και τρυφερά 200 γρ. καπνιστό σολομό 250 γρ. ανθότυρο (ή φρέσκια μυζήθρα) 3 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα τηγανητά φρέσκα ψάρια των Ελληνικών θαλασσών, μικρά ή μεγάλα, είναι ένα από τα πιο νόστιμα και αγαπημένα καλοκαιρινά πιάτα. Σερβίρονται παντού: στις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 1 αστακός περίπου 800 γραμμαρίων ολόκληρος 1 κουταλιά μεγάλη βούτυρο 1 μικρή κρέμα γάλακτος 1 πράσο 1 κομμάτι μικρό τζίντζερ τριμμένο μισό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΟι ζέστες σφίξαν, τα μπικίνι βγήκαν από τις ντουλάπες, οι κοιλίτσες εξέχουν λίγο, τα μπουτάκια περισσεύουν.....καιρός να κάνουμε...περικοπές. Εύκολη[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΚάτι πολλή απλό και εύκολο φίλοι μου χωρίς ιδιαίτερες μαγειρικές γνώσεις απλά τόλμησα και " πάντρεψα" τις δύο γεύσεις μαζί στο ψήσιμο και έγινε κάτι ιδιαίτερα[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΟι πειραματισμοί στο BBQ συνεχίζονται μετά την πίτσα θελήσαμε να ψήσουμε γαρίδες. Έτυχε ο ψαράς μας να έχει καλές γαρίδες και σε καλή τιμή είπαμε να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑγαπημένο καλοκαιρινό ορεκτικό, ιδανικό για τα ουζάκια στη βεράντα!! Πολλές οι εκδοχές, η δική μου είναι πιο απλή και όσοι τον έχουν δοκιμάσει τρελλαίνονται!![...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr1 μεγάλο κοκκινόψαρο (ή άλλο ψάρι της προτίμησής μας) 1 μεγάλη πατάτα 1 κρεμύδι 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 μέτριο κολοκυθάκι 1-2 καρότα Αλάτι Πιπέρι Ρίγανη Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι γαρίδες σαγανάκι είναι κλασικός ελληνικός μεζές απ’ τους καλύτερους μάλιστα, καθώς χρησιμοποιεί το εθνικό μας τυρί, τη φέτα σε συνδυασμό με ντομάτα, για να[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά : 4 καλαμάρια μεγάλα 120 ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 2 πιπεριές ψιλοκομμένες 1 καρότο μεγάλο ψιλοκομμένο 1/2 ματσάκι μαϊντανό[...]
Πηγή: yumyum.gr'Ενα κόλπο παλιό να κάνω τα παιδιά μου να φάνε μικρά ψάρια ήταν να φιλετάρω το γαύρο αν και οι παραδόσεις θέλουν το γαύρο ολόκληρο με το κόκαλο γιατί περιέχει[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΣύμφωνα με το Λευτέρη τον ψαρά μας ο καλύτερος γαύρος για ξιδάτος είναι το Μάρτιο, γι αυτό κι εγώ που τον εμπιστεύομαι πήρα ένα κιλό έτσι για το καλό τον[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλό το κρέας, αλλά η σωστή διατροφή, χρειάζεται και ψάρι. Ένα από τα πολύ ωραία ψάρια, κι ειδικά στο φούρνο, είναι κι ο τόνος. Δοκιμάστε τον μ᾿ αυτή τη[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr