Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
ΥΛΙΚΑ 16 μεγάλες γαρίδες, 2 αβγά, 4 κουταλιές αλεύρι, 4 κουταλιές γαλέτα (φρυγανιά), λίγο σκόρδο σε σκόνη, δρακόντιο (εστραγκόν). Για τη σαλάτα: ¼ λάχανο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 2 τσιπούρες 5-6 κολοκυθάκια κομμένα ροδέλες 4-5 καρότα κομμένα ροδέλες 3 κρεμμύδια κομμένα φέτες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 3 ντομάτες σε φέτες[...]
Πηγή: greekmasa.grΣολωμός ενός σκεύους με χειροποίητη teriyaki σως Ποσότητα: 4 μερίδες Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 25 λεπτά Συνολικός[...]
Πηγή: craftcooklove.grΉρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, αλλά σίγουρα δεν το φτιάχνω συχνά. Κι αυτό, επειδή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα λαβράκι ή λιθρίνι 1 κ.σ. βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένο 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 μέτρια καρότα κομμένα σε λωρίδες 2 μικρά[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 κιλά φιλέτο ξιφία 1 ½ κιλό λαχανάκι Βρυξελλών 1 ½ κιλό μπρόκολο 1 κιλό καρότα 10 μικρά κρεμμύδια 5 κουταλιές λάδι αλάτι πιπέρι Για τη σάλτσα: 50 γρ. Βούτυρο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜέσα στο menu της εβδομάδας που συνήθως προγραμματίζω, προσπαθώ να έχω πάντα κάποια μέρα ψάρι ή κάποιο άλλο θαλασσινό προκειμένου να κάνουμε έναν καλούτσικο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΚολοκύθι Κρεμμύδι Κρεμμύδι φρέσκο Γαρίδες Εστραγκόν Ξύσμα λεμόνι Καρότο Βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Σέλερυ Υλικά για αυγολέμονο Κρόκος αυγού, Λεμόνι, Ζωμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚολοκύθι Κρεμμύδι Κρεμμύδι φρέσκο Γαρίδες Εστραγκόν Ξύσμα λεμόνι Καρότο Βούτυρο Αλάτι Πιπέρι Σέλερυ Υλικά για αυγολέμονο Κρόκος αυγού Λεμόνι Ζωμός κοτόπουλο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Αρχέστρατος, ο συγγραφέας του 4ου αιώνα π.Χ., που πρώτος ασχολήθηκε με τα γαστρονομικά, συμβούλευε να μαγειρεύουμε τα ψάρια με απλό τρόπο, νοστιμίζοντάς τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπό τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧρόνος Εκτέλεσης: 25-30 λεπτά Υλικά για 4 μερίδες: 500 γρ. ζυμαρικά λιγκουίνι) 1 κιλό μπακαλιάρος φιλέτο 1 κρεμμύδι ξερό 1 ντομάτα καρεδάκι 1/3 πράσινη πιπεριά[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.gr