Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 75 συνταγές
500 γρ. αγκινάρες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 φλιτζ. λάδι 2 κ.σ.κόκκινο ξύδι αλάτι και πιπέρι 250 γρ. βρασμένες γαρίδες 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Καθαρίζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 3 άτομα) Ποικιλία ψαριών της αρεσκείας σας (βλ. παρασκευή) 1 αγγουράκι (σε πολύ πολύ λεπτές φετούλες) Ρόκα (ή χόρτα ή βλίτα κλπ) 1 ραπάνι λευκό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαθισμένοι σε μια πανέμορφη αυλή που συνδυάζει την κυκλαδίτικη λιτότητα με japanese στοιχεία, απολαμβάνετε sushi κορυφαίας ποιότητας, με πανοραμική θέα στη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (12 κομμάτια) Για τα Ρολά 60 γρ νούντλς ρυζιού 12 φύλλα ρυζιού 24 γαρίδες προβρασμένες ή γαρίδες που θα τις βράσουμε σε βραστό νερό γαι 3 λεπτά μέχρι να[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά (για μια μεγάλη σαλατιέρα - 4 άτομα) 16 μέτριες ή μεγάλες γαρίδες χωρίς κεφάλια και κελύφη 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο 1 αγγούρι κομμένο σε φέτες ή[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr100 γρ. αποξηραμένες γαρίδες 500 γρ. βιολογικό αγγούρι 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.γ. φυστικέλαιο 1 κ.γ. ζωμός σε σκόνη 1 κ.γ. κρασί ρυζιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια 2-4 άτομα 500 γραμμάρια ραδίκια 20 γαρίδες ( χωρίς το κέλυφος) 4 μεγάλα θαλασσινά χτένια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, το λευκό σώμα χωρίς το κοράλλι 2 αγγούρια[...]
Πηγή: sidagi.gr500 γρ. αγκινάρες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια 1/2 φλιτζ. λάδι 2 κ.σ.κόκκινο ξύδι αλάτι και πιπέρι 250 γρ. βρασμένες γαρίδες 2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό Καθαρίζετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓλυκόξινο και πικάντικο! Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. μαρμελάδα βερύκοκο ή ροδάκινο 1 κ.σ. μουστάρδα dijon 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. μπαλσάμικο 1 κ.γ. χυμό λεμονιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 6 άτομα 1 ψάρι για βραστό γύρω στο 1 ½ κιλό (συναγρίδα, σφυρίδα, ροφός) 3 καλά καθαρισμένα καρότα 1 μεγάλο κρεμμύδι καθαρισμένο 4 κλαράκια σέλινο 400[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΤην συνταγή αυτή την "αντεγραψα" από μικρό ιταλικό εστιατοριο, σαν "Le sette note". Είναι οικονομική, απλή στην παρασκευή της και τη σερβίρω πάντα μαζί με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Υλικά για τον αφρό 200 γρ. ζωμός λαχανικών 1/2 ματσάκι άνηθο 1 κ.γλ. ουασάμπι (πάστα) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 πρέζα αλάτι 2 γρ. λεκιθίνη Υλικά για τα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami