Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 264 συνταγές
Σολομός πακέτο γιορτινό, Σολομός με πράσινη σάλτσα μυρωδικών και λαχανικά, Σολομός στη σχάρα, μαριναρισμένος, Σολομός στη λαδόκολλα με λαχανικά και σάλτσα béarnaise, Σολομός στη λαδόκολλα με φακές πολύχρωμες πιρουνάτες | Συνταγή | Argiro.gr, Σολομός με Πατάτες, Ψητά Σκόρδα & Σάλτσα Εστραγκόν
Ρύζι με γαρίδες και νόστιμη σάλτσα, Μαύρα ραβιόλι με σκορπίνα, γαρίδες και αγκινάρες σε σάλτσα από λεμόνι και άνηθο από τον σεφ Μίλτο Κιούκα, Γαρίδες πανέ με σάλτσα λεμονιού, Τάκος με πικάντικες γαρίδες, σάλσα και σάλτσα ξινόκρεμας-κόλιανδρου, Σάλτσα Αγιωργίτικο: Μια σάλτσα με όραμα για την Νεμέα! | Caruso.gr
Το ψάρι είναι ΘΡΕΠΤΙΚΟ, πάει και τέλειωσε! Και όταν προσπαθώ να πείσω μια ψυχή, να το δοκιμάσει...και δεν τα καταφέρνω...ε, τότε πεισμώνω πάρα... μα πάρα...[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα): 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 1 κιλό σπανάκι 4 αγκινάρες (κομμένες στα 4) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1½[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 1 επίπεδο κομμάτι ξύλου χωρίς βερνίκι 500 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. κόκκους πολύχρωμων πιπεριών 3 κ.γ. μέλι 1-2 σκ. σκόρδο Ξύσμα από 1 πορτοκάλι Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια 4-6 άτομα Για το πέστο 50 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη 3 κουταλιές της σούπας εστραγκόν φρέσκο ψιλοκομμένο ή ½ κουταλιά της σούπας εστραγκόν αποξηραμένο 3[...]
Πηγή: sidagi.grΦτάνει πια με το κρέας... ας ξεφύγουμε και λίγο με κάτι διαφορετικό, ελαφρύ, γρήγορο και νόστιμο! Μέχρι κι εγώ που δεν λατρεύω το ψάρι, τη συγκεκριμένη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΦιλέτο ψαριού, φτιαγμένο με τρόπο που αρέσει και στους πιο δύσπιστους και μία σως που νοστιμίζει σχεδόν τα πάντα!... Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα ψαριού (γλώσσας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 ½ φλ. πλιγούρι για πιλάφι, 3/4 φλ. καλαμπόκι (κατεψυγμένο και ξεπαγωμένο), 3/4 φλ. μπιζέλια (κατεψυγμένα και ξεπαγωμένα), 1 μέτριο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια συνταγή για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κόκκινα ψαράκια, χωρίς να τα τηγανίζεις... Λεμονάτη, με τα μπαρμπούνια γεμιστά με μαϊντανό και σκόρδο, με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ συνταγή αυτή είναι της κ. Βέφας και τη μαγειρεύω χρόνια, συνήθως όταν νηστεύουμε. Όλα αυτά τα καρυκεύματα και το άρωμα του κονιάκ κάνουν αυτό το φαγητό[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑλείφουμε το φύλλο κρούστας με βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜε καφκιά και με μουρτάρι, η αλιάδα έχει χάρη!!! Οπου καφκιά είναι το πέτρινο γουδί και μουρτάρι το γνωστό σε όλους μας ξύλινο γουδοχέρι! Και είναι τόσο[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο διάστημα που μεσολάβησε από το σαββατοκύριακο μέχρι σήμερα, ήταν χρόνος προσαρμογής :) Το Λονδίνο!! Ένα ταξίδι επαγγελματικής ενημέρωσης… Οι μέχρι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr800 γρ “καθαρά” κομμάτια μπακαλιάρου (μενταγιόν, κατεψυγμένο ή φρέσκο, σε φιλέτο) 800 γρ πατάτες καμιά δεκαριά κλαδάκια μαϊντανό, πολύ ψιλοκομμένο 3-4[...]
Πηγή: cookpad.com/gr