Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑλείφουμε το φύλλο κρούστας με βούτυρο και το ψήνουμε μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά ψίχα καβούρι: 500γρ., πολύ καλής ποιότητας αβοκάντο: 160 γρ., κομμένο σε μικρά ζαράκια ντομάτα φρέσκια: 160 γρ. χωρίς φλούδα και σπόρους, κομμένη σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΠάστες αμυγδάλου , οι γνωστές πάστες νουγκατίνα . Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε. Φανταστική συνταγή απο τις sintagespanos-zaxaroplastiki . Υλικά: Για το[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΩς λάτρης των σιροπιαστών αναζητώ πάντα και παντού συνταγές σαν αυτή. Αυτή την υπέροχη συνταγή τη βρήκα σε ένα Τούρκικο blog και την μετέφρασα. Όταν τα είδα[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiclick for english υλικά 500γρ μακαρόνια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι γεμάτο ρίγανη 1 κουταλάκι γεμάτο θυμάρι 2 κουταλιές φρέσκο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.grγια τις κρέπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο ελαιόλαδο ίσα-ίσα να[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη αλεύρι περίπου 3 κούπες 3 κούπες γάλα 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή 1 κ.σ. λιωμένη μαργαρίνη (όχι ζεστή) 1 αυγό ½ κ.γ. αλάτι ½ κ.γ. ζάχαρη 1 βανίλια λίγο[...]
Πηγή: cooklos.gr