Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Συνηθως οι συνταγες μιλανε για "καλαμαρια γεμιστα". Εδω ομως ειχαμε μια εξαιρετικη περιπτωση, καθως ο ψαρας της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 600 γρ. καλαμαράκια, καθαρισμένα, το σώμα κομμένο σε δακτυλίδια των 6 χιλ. Και τα πόδια κομμένα στα δυο αν είναι μεγάλα 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.grφιλέτα γλώσσας γεμιστά Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας αλεύρι 100 γραμμάρια βούτυρο 1 κουταλιές σούπας άσπρο ξίδι πιπέρι άσπρο αλεύρι για πασπάλισμα μαϊντανό για[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά 1κιλό γαύρο 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες κομμένες σε ροδέλες 1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο σε ροδέλες 2 λεμόνια (χυμό) 4 κουτ. της σούπας φρέσκο μαιντανό[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.gr3/5/15 Χταπόδι με tapenade λιαστής ντομάτας για έναν ανοιξιάτικο μεζέ που μας οδηγεί σταδιακά στο καλοκαίρι μέσω των αισθήσεων. Συστατικά 850gr. χταπόδι ¼[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΑΛΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ Η Ιταλία συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις πρώτες χώρες παγκοσμίως στην κατανάλωση του υγράλατου βακαλάου. Οι ναπολιτάνοι δε, αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΌπως είπαμε και στο προηγούμενο άρθρο της σειράς, αυτά τα άρθρα γράφονται για να υπάρχει σημείο αναφοράς με γραπτό κείμενο για κάθε νέο επεισόδιο της[...]
Πηγή: caruso.grΣτους Έλληνες, τα πλάσματα που ζουν στον βυθό της θάλασσας τους αρέσουν καλοψημένα. Είτε πρόκειται για χταπόδι, λυθρίνι, σπάρο, λαυράκι, ή μπαρμπούνι-από τα[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 700 γρ καλαμαράκια καθαρισμένα και κομμένα σε δακτυλίδια πλάτους 6 χιλ. 1 φλιτζ φρυγανιά τριμμένη (περίπου 120 γρ) 1 κουταλάκι ρίγανη[...]
Πηγή: yumyum.gr