Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Ακόμη κι αν δεν ανήκετε στους λάτρεις του ψαριού, θα γλείφετε τα δάχτυλά σας, μας λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και είναι σίγουρο αυτό! Συστατικά Στα γρήγορα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.gr1 Γλώσσα μοσχαρίσια 2 ποτήρια καλό λευκό κρασί 1/2 ποτήρι ελαιολαδο 1 1/2 κιλό πατάτες μια ρίζα Σελερι Αλάτι, πιπέρι, κουρκουμα τριμμένο, τζιντζερ τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ολόκληρο ψάρι περίπου 1½ κιλό καθαρισμένο (φαγκρί συναγρίδα σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3 ντομάτες[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 1.200 γραμμάρια χταπόδι 350 γραμμάρια κριθαράκι 4 κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένα 400 γραμμάρια σάλτσα τομάτας 200 ml κόκκινο κρασί 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΦανταστικό ριζότο με θαλασσινά που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640 που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. ροδέλες,, πέννες ή άλλο σχήμα ζυμαρικού μεσαίου μεγέθους 500 γρ. φιλέτο από σολομό φρέσκο ή από κονσέρβα στραγγισμένο 4 κουταλιές[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια σήμερα σας έχω ένα ξεχωριστό πιάτο με ψάρι. Δεν είναι δύσκολο θέλει όμως μια τεχνική. Έχω φροντίσει από εχθές να προμηθευτώ το ψάρι μου οπότε πρωί πρωί[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣτην παρακάτω συνταγή όλη η δουλειά και νοστιμιά κρύβεται στην σάλτσα.. Εντάξει βοηθάει και το ψάρι.. :) Υλικά 4 ατομικές φέτες σολομο φιλέτο 1/2 ξερο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα νόστιμο φαγάκι για σήμερα, εύκολα και γρήγορα. Η μαραθόριζα ταιριάζει πάρα πολύ με όλα τα θαλασσινά και ψάρια.. Την επόμενη φορά που θα μαγειρέψετε την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 ολόκληρο ψάρι, περίπου 1½ κιλό, καθαρισμένο (φαγκρί, συναγρίδα, σκορπίνα κ.λπ.) 3 κλωνάρια σέλερι κομμένα σε καρέ 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 3[...]
Πηγή: argiro.gr1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο ξαλμυρισμένο 100 γρ. καρότα σε ροδέλες 100 γρ. πατάτες σε ροδέλες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες 50[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤου διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami2 Φιλέτα γλώσσας 2 Μελιτζάνες φρέσκιες 2 Καρότα 1 Ρέβα μακρουλή 2 Κολοκύθια 1 Σέλερυ 200 ml Ζωμό ψαριού 1 σκελίδα Σκόρδο ψιλοκομμένο 2 τεμ. Κρεμμυδάκια φρέσκα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜου αρέσει κι εμένα η γλυκιά γεύση που παίρνουν τα καλαμαράκια όταν τα τηγανίζεις σε δυνατή φωτιά, καλά αλευρωμένα. Μυρίζει το σπίτι, μυρίζουν οι ταβέρνες,[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 3 ή 4 μεγάλες γλώσσες, γύρω στα 1.500 γρ. (επίσης χριστόψαρο ή καλκάνι) 1/2 μπουκάλι λευκό κρασί (π.χ. Μαντινεία) 100 γρ. βούτυρο 6-7 φρέσκα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για της γαρίδες 5 τμχ Γαρίδες μεγάλες με κέλυφος 200 γρ Σάλτσα ντομάτας 50 γρ Φέτα Λίγο Μαιντανός Αλάτι-πιπέρι Υλικά για τη Ναπολιτέν 2 ντομάτες 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές κρεμμύδι κομμένο 2 κουταλιές πράσινη πιπεριά κομμένη 1/2 φλιτζ σελερι κομμένο 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλιές αλεύρι 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΤο γεμιστό καλαμάρι είναι ένα δημιουργικό πιάτο 4 εποχών και βέβαια γίνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Πολλοί βλέπω να χρησιμοποιούν τυριά στη γέμιση,[...]
Πηγή: caruso.grΣυνταγή από την Τραπεζούντα του 1640, που μας παραθέτει ο Εβλιγιά Τσελεμπή (1611-1683) στο Oδοιπορικό του. Παρακαλώ μη μορφάζετε μπροστά στα υλικά! Δοκιμάστε[...]
Πηγή: bostanistas.grΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER Γευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker . Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr