Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Υλικά Υλικά για τη ζύμη βούτυρο φρέσκο: 125 γρ. ζάχαρη: 15 γρ. αυγό: 1 αλάτι: 10 γρ. αλεύρι μαλακό: 250 γρ. Για τη γέμιση μπρόκολο: 240 γρ., κομμένο σε μικρές[...]
Πηγή: icookgreek.comΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και βράζουμε τον αστακό για 6 λεπτά. Το νερό θα πρέπει να καλύπτει λίγο τον αστακό. Αφαιρούμε τον αστακό σε[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςYλικά για 4 άτομα • ½ κιλού φιλέτα γλώσσας • ½ κιλού γαρίδες • 125 γρ. καβουροποδαράκια κατεψυγμένα ή καραβιδόψιχα ή ψίχα αστακού[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 250 γρ. αστακό (ή προϊόν απομίμησης αστακού) 6 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο 1 ½ κ.σ. βούτυρο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλο μανιτάρι ψιλοκομμένο 1[...]
Πηγή: syntages-spitikes.blogspot.grΓρήγορο και γευστικό για ουζάκι ή παρτάκι! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. κρέας αστακού 20 φέτες μπεϊκον καλής ποιότητας, κομμένες στη μέση Κόβουμε το κρέας του[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Mac & Cheese είναι μία κλασική Αμερικάνικη συνταγή με μεγάλη ιστορία. Αποτελεί ένα γρήγορο και πολύ νόστιμο φαγητό με ζυμαρικά κοραλάκι, μπεσαμέλ[...]
Πηγή: alwayshungry.grΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami…άλλως πως σαρδέλες ψητές στο χαρτί ή στη λαδόκολλα -η διατύπωση τεχνική. Σκέψη όμως και πρόθεση ήταν να δραπετεύσουν (με λίγη βοήθεια) οι νόστιμες σαρδέλες[...]
Πηγή: pandespani.comΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜισό αστακό βρασμένο και περασμένο στο multi να γίνει πουρές 2 1/2 Κούπες μπισκότα τριμμένα αλμυρά χωρίς ζάχαρη 1 Κούπα γάλα φρέσκο Μισή κούπα τυρί τσένταρ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πολύ νόστιμο σαρακοστιανό (κι όχι μόνο) πιάτο, που είναι εύκολο και χορταστικό. Υλικά: 2-3 σουπιές καθαρισμένες 7-8 πατάτες μέτριες σε[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΈνα από τα πιο κλασικά παρεΐστικα ελληνικά πιάτα φεύγει από το σαγανάκι και προσγειώνεται στην πίτσα. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας Pillsbury 6 γαρίδες[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈχουν μια απίστευτη ντελικάτη σάρκα και μια αέρινη χαρακτηριστική γεύση , που, μόλις τη γευτείς για πρώτη φορά, νομίζεις ότι δε θα την ξεχάσεις ποτέ! Ειδικά, η[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΠΑΤΕ ΑΠΟ ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ 16 μερίδες από 180 θερμίδες Υλικά 16 φιλέτα γλώσσας (χωρίς το δέρμα) 375 γρ. φιλέτο από χριστόψαρο αλάτι άσπρο πιπέρι 200 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: greekouzina.gr