φτερουγες κοτοπουλο αργυρω | χοιρινο με πρασα αργυρω | σοκολατακια δρισκας | γιδα συνταγη αργυρω | ινδοκαρυδο παρλιαρος | καρμποναρα φουρνου με αυγο | σεφταλιες στην κατσαρολα | πως φτιαχνονται οι τυροκροκετες
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ψαρικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 43 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Kολοκυθοανθοί γεμιστοί με καραβίδες και ραγκού[...]

Από τον Ερβέ Προνζάτο (Squirrel, ξενοδ. Danai Resort, Χαλκιδική) Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αλλά δεν θα παραξενευόμουν να μάθω ότι μια μέρα ο σεφ θα ξεναγεί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο[...]

Λιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λιγκουίνι με καλαμαράκι, ρόκα και βασιλικό

Θαλασσινή φρεσκάδα και μυρωδικά, σε μια τραγανή μακαρονάδα. Υλικά (για 6 άτομα) 1/2 κιλό λιγκουίνι 1 κιλό φρέσκο καλαμαράκι, καθαρισμένο και κομμένο σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας[...]

του σεφ Παναγιώτη Σιδηρόπουλου Λαβράκι και μύδια αχνιστά, πουρές μελιτζάνας και σιρόπι ντομάτας: Η τέχνη του αχνιστού, εκτός από τα μύδια, εφαρμοσμένη με[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κόκκινος τόνος με κόκκινο κρασί

Υλικά (για 4 άτομα) 800 γρ. φρέσκος κόκκινος τόνος 100 γρ. καρότα, κόκκινα κρεμμύδια, σκόρδο, σελινόριζα, μαντζουράνα, θυμάρι, φύλλο δάφνης 1 φιάλη κρασί[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Κίμπε ψαριού

Υλικά Για το κίμπε 1 φλ. πλιγούρι 350 γρ. φιλέτο λευκού ψαριού (π.χ. πέρκα, μπακαλιάρος) 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού Αλάτι,[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καναπέ με σολομό μαρινάτο και μπρικ / μεζεδάκια[...]

Καναπέ με σολομό μαρινάτο και μπρικ, Sate σφυρίδας. Υλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες φρέσκου σολομού, μαρινάτου 4 φέτες μαύρο ψωμί 20 γρ. μπρικ 4 μικρά φύλλα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Θαλασσινή παρέα στο χαρτί

Το ψήσιμο στο χαρτί μάς επιτρέπει να μη χρησιμοποιήσουμε, έως και καθόλου, λιπαρές ουσίες, αν το επιθυμούμε. Όσοι θα ήθελαν να ελαφρύνουν ακόμα περισσότερο το[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Michael Zehrt: Ψητός μπακαλιάρος σε κρούστα από[...]

Το La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Martin Becquart : Σαλάτα αστακού με πράσινο[...]

Ο Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Τούρτα» από αστακό και γλώσσα

Υλικά (για 8 άτομα) 1 αστακός 800 γρ. 1 γλώσσα 400 γρ. 1 ματσάκι τσάιβς 300 γρ. κρέμα γάλακτος 300 γρ. βούτυρο 400 γρ. μανιτάρια 350 γρ. σφολιάτα 5[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Kasundi tulsi jhinga (γαρίδες με μουστάρδα)

φωτό: Βαγγέλης Πατεράκης Ο κόλπος της Βεγγάλης στη βορειοανατολική Ινδία και η Γκόα στο νότο είναι οι τόποι όπου παραδοσιακά τρώνε πιο πολύ ψάρι και[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
«Μιλφέιγ» καπνιστού σολομού, με φύλλο,[...]

(Υλικά για 6 άτομα) Καραμελωμένα κρεμμύδια 1 κ.σ. βούτυρο 3 κ.σ, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 8 μεγάλα κρεμμύδια, καθαρισμένα, κομμένα σε φέτες 6 μεγάλα εσαλότ (ή[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο

υλικά 1 κ. μπακαλιάρος παστός 1 κ. κρεμμύδια, σε μέτριες φέτες 7-8 σκ.σκόρδο, κομμένες στα τρία 1/2 φλ.τσ. σταφίδα μαύρη (ή περισσότερη, κατά προτίμηση) 1/2[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Αστακός με τζίντζερ και ανοιξιάτικα λαχανικά

Του διάσημου Γάλλου σεφ Ζοέλ Ρομπυσόν Υλικά (για 4 άτομα) 4 ζωντανοί αστακοί του 1/2 κιλού (αμερικανικού τύπου), Για το ζωμό 1 μεγάλο καρότο, κομμένο σε[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Ξιφίας σουβλάκι

υλικά (για 6 σουβλάκια) 750 γρ. χοντρές φέτες ξιφία χωρίς την πέτσα 4 μέτρια κρεμμύδια 2 κίτρινες πιπεριές 2 μαραθόριζες (φινόκιο) 1 κ.γ. θυμάρι 2 κ.σ.[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μπακαλιάρος – σκορδαλιά (Χριστόφορος Πέσκιας)

Υλικά (για 4 άτομα) 1 φρέσκος μπακαλιάρος, περίπου 2 κιλά ½ κιλό πατάτες ½ φλιτζ. ελαιόλαδο ½ φλιτζ. κρέμα γάλακτος 4 μικρά φινόκιο 3[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γλώσσα με ζελατίνη από αγάρ-αγάρ

Υλικά (για 4 άτομα) Γλώσσες 4 γλώσσες 350 γρ. ελαιόλαδο. Αλάτι και τζίντζερ τριμμένο. Σάλτσα 75 γρ. μαγειρεμένα ρεβίθια. 0,4 It ζωμός από τα μαγειρεμένα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαρίδες σαγανάκι

Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες μεσαίες 1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Γαρίδες σε αμπελόφυλλα

Υλικά για 4 μερίδες 500 γρ. γαρίδες χωρίς κέλυφος, με ουρά KALLIMANIS 100 γρ. μικρά αμπελόφυλλα 1 κουτ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό 1 κουτ. τσαγιού[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Καλαμάρια γεμιστά με σπανάκι και γαρίδες

ΥΛΙΚΑ για τέσσερις μερίδες 8 μεγάλα καλαμάρια (περ. 1,5 κιλό αγορά) 200 γρ. γαρίδες 200 γρ. σπανάκι 150 γρ. ρύζι καστανό 2 ξερά κρεμμύδια 1 μικρό πράσο (μόνο[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Μενταγιόν αστακού με ροζέτες σε κόκκινο και[...]

Υλικά (για 4 άτομα) 40 γρ. φρέσκια μαύρης τρούφας (σε ροδέλες) 400 γρ. αστακός (θηλυκός) 4 καρότα Αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα 4 καρότα 4 φύλλα σέλερι 2 φύλλα[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy