Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Ακόμη μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα ψάρι με εξαίσια αρώματα και γεύση και κυρίως με οικονομικό και πανεύκολο τρόπο. Υλικά: 4 φιλέτα βακαλάου 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 5 -[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΨάρια: Γαύρος ή σαρδέλα στο φούρνο με λαδορίγανη με σκόρδο και μαϊντανό Καπνιστός σολομός ή πέστροφα με τριμμένο καρότο, φέτες κρεμμυδιού και μαϊντανό Παστός[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Το ψαράκι πάει πακέτο αυτή τη φορά. Θα γίνει μαλακό, ζουμερό και γευστικό με τη βοήθεια των υλικών που θα έχει μέσα. Υλικά: (για 1 πακέτο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΚαταπληκτική συνταγή με ψάρι που θα σας ξετρελάνει Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο. Αν έχετε και τον βακαλάο ήδη έτοιμο ξαλμυρισμένο (συνηθίζω να κάνω την διαδικασία σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα: 4 φιλέτα πέρκας ή γλώσσας (ή βακαλάου) 4 φέτες του τοστ φρυγανισμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι 1/2 ματσάκι[...]
Πηγή: easykuzina.grΤι προστάζει το έθιμο για την ημέρα της 25ης Μαρτίου; Φυσικά μπακαλιάρο!!! Πέρα όμως, από το «μπακαλιάρο σκορδαλιά», σου έχω κι άλλους τρόπους για να[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΈνα πραγματικά υγιεινό και χαμηλής θερμιδικής αξίας πιάτο. Μπορείτε αντί για μπακαλιάρο να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο φιλέτο ψαριού της επιλογής σας.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένο 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1,5 κούπες νερό αλατοπίπερο μισό σφηνάκι ούζο χυμό από ένα λεμόνι Κόβουμε το βακαλάο[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΤο πορτοκάλι είναι μοναδικός σύντροφος του ψαριού, ειδικά για ψήσιμο στο φούρνο. Ψήνουμε φινόκιο και τελειώνουμε το φαγητό με φιλέτο λευκού ψαριού και χυμό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΟ βακαλάος ή μπακαλιάρος είναι ψάρι του γένους Γάδος (Gadus) της οικογένειας των γαδιδών. Είναι ψάρι που εκτιμάται πολύ για τη λεπτή και εύπεπτη σάρκα του και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚαλα φαγαμε,καλα ηπιαμε τοσο καιρο, μαζεψαμε καμποσα κιλακια,εεε...ωρα να τα χασουμε. Το φαγακι αυτο ειναι νοστιμοτατο, χωρις να μας προσθετει κατι επιπλεον[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΈνας άλλος τρόπος για να φτιάχνετε το βακαλάο! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό βακαλάος ξαρμυρισμένος 1 φλ. ρύζι (καρολίνα) 2-3 κρεμμύδια φρέσκα ή ξερά ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχταριστό φιλέτο βακαλάου με θυμάρι και ρίγανη στη γάστρα με πατάτες. Τι χρειαζόμαστε: 4 φιλέτα μπακαλιάρου 3-4 μεγάλες πατάτες 2-3 μεγάλα κρεμμύδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr