Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
ΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠιτσάκια με γαρίδες και μοτσαρέλα Πιτσάκια με γαρίδες και μοτσαρέλα Απλή, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για πίτσα με γαρίδες και μοτσαρέλα. Ακολουθήστε τις[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (για 4-5 άτομα) 1 συσκευασία (500γρ.) σπαγέτι, 20 μεγάλες γαρίδες (750-800 γρ.), 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξεφυλλισμένο θυμάρι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com(ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ) 1 συσκευασία (500γρ.) σπαγέτι, 20 μεγάλες γαρίδες (750-800 γρ.), 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξεφυλλισμένο θυμάρι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠρόκειται για μία υπέροχη και πανεύκολη ιδέα για τους λάτρεις των ψαρικών, για τους φανατικούς μακαρονάδες και για αυτούς που νηστεύουν. Τώρα που ανθίζει και[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓια τη σάλτσα με τις γαρίδες 1 κιλό γαρίδες μεγάλες και καθαρισμένες τελείως από το κέλυφος (Τα κεφάλια τα κρατάμε) 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ 500 γρ. Farfalle integrale Barilla 1 μεσαίου μεγέθους χταπόδι φρέσκο κρεμμυδάκι μαιντανό 1 συσκευασία σάλτσα Pesto Calabrese Barilla 1 σ. σκόρδο 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝτομάτες Κρεμμύδια ξερά Κολοκυθάκια Μαϊντανός Σκόρδο Βούτυρο Ελαιόλαδο Ντέμι γλας Δάφνη Αλάτι Πιπέρι Ζωμός από γαρίδες Αφού καθαρίζουμε τις γαρίδες, βράζουμε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ. λινγκουίνι βρασμένα 50 γρ. ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες Φρέσκο βασιλικό ή πέστο βασιλικού Χυμό ½ λεμονιού ½[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΛαχταριστά ζυμαρικά για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης Μερίδες : γισ 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΝα ακόμα μία εκδοχή για φιλέτο σολομού που όχι μόνο δεν έχει βαριά μυρωδιά, αλλά μοσχομυρίζει κιόλας. Απο περιοδικό την είδα και την έφτιαξα και παραδόξως[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά 1 κιλό γαρίδες 1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο 1/2 φλ. ελαιολαδο 2 σκελιδες σκορδο 2 φλ. ντοματες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και κομμένες σε καρεδάκι 1 κ.σ.[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΟ συνδυασμός χταπόδι με μακαρόνια στην Ελλάδα είναι γκραν σουξέ ειδικά σε περιόδους νηστείας, όπου έχει κυριαρχήσει η συνταγή με κοφτό μακαρονάκι, τόσο πολύ[...]
Πηγή: caruso.gr