Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ιταλική γαριδομακαρονάδα στη λαδόκολλα Από την εύπορη κατηγορία που συνδυάζει ζυμαρικά με θαλασσινά ή ψάρια, η γαριδομακαρονάδα, εμπλουτισμένη συχνά με μύδια,[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (για 4-5 άτομα) 1 συσκευασία (500γρ.) σπαγέτι, 20 μεγάλες γαρίδες (750-800 γρ.), 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξεφυλλισμένο θυμάρι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Με τη λέξη θαλασσινά εννοούμε τόσο οστρακόδερμα (π.χ. γαρίδες) όσο και μαλάκια (π.χ. καλαμάρια). Από τα[...]
Πηγή: foodtrails.grΚαιρός να βάλουμε και κανα φαί της προκοπής ε? Καλά τα λουλούδια αλλά απο αυτά δεν χορταινει κανείς. Η οικογένεια μου λατρεύει το ψάρι. Ο καθένας φυσικά έχει[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grκαλημερούδια! Αν και έκανα κάμποσα ακόμα μπισκοτάκια, δεν βρήκα το χρόνο όλο το ΣK να τα περάσω στον yπολογιστη. Υπόσχομαι όμως ότι θα το κάνω σήμερα το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά 200γρ σπαγγετινι 4 μεγαλες μελιτζανες 500γρ μυδια ψιχα (κατεψυγμ) 2 σκελιδ σκορδο 4 κ σουπας μαιντανο ψιλοκομμενο λαδι 6 κουτ σουπας(για τη σαλτσα)[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ συνδυασμός χταπόδι με μακαρόνια στην Ελλάδα είναι γκραν σουξέ ειδικά σε περιόδους νηστείας, όπου έχει κυριαρχήσει η συνταγή με κοφτό μακαρονάκι, τόσο πολύ[...]
Πηγή: caruso.grΠιτσάκια με γαρίδες και μοτσαρέλα Πιτσάκια με γαρίδες και μοτσαρέλα Απλή, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για πίτσα με γαρίδες και μοτσαρέλα. Ακολουθήστε τις[...]
Πηγή: greekouzina.gr(ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4-6 ΑΤΟΜΑ) 1 συσκευασία (500γρ.) σπαγέτι, 20 μεγάλες γαρίδες (750-800 γρ.), 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 2 κουταλιές ξεφυλλισμένο θυμάρι, 2 κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΟι γαρίδες με χρωματιστές πιπεριές, ντομάτα, κονιάκ και φέτα είναι μια γευστική απόλαυση!!!! Μ΄αυτόν το τρόπο κάνω και το σαγανάκι στο φούρνο, μόνο που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΓια τη σάλτσα με τις γαρίδες 1 κιλό γαρίδες μεγάλες και καθαρισμένες τελείως από το κέλυφος (Τα κεφάλια τα κρατάμε) 1 πράσο κομμένο σε ροδέλες 2 σκελίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛαχταριστά ζυμαρικά για το μεσημεριανό σας. Συνταγή : Μάκης Γεωργιάδης Μερίδες : γισ 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grκαλημερούδια καλά μου παιδάκια! δύσκολη μέρα η χτεσινή. Η Χριστίνα είχε το πρώτο της κονσέρτο στο ωδείο που σήμαινε ότι έπρεπε να την πάω στις 3 στην πρόβα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΧΟΝΤΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Μια καλοκαιρινή μακαρονάδα, που σερβίρεται κρύα. Μπορείτε να την παρουσιάσετε ως ελαφρύ κυρίως πιάτο αλλά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr