Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 180 συνταγές
Τα τελευταία θαλασσινά του καλοκαιριού, είναι στην κατάψυξη και μάλλον ήρθε η ώρα να βρουν τον προορισμό τους, προς την κατσαρόλα. Έτσι έγινε με τούτο το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜε χάσατε; Είμαστε χωρίς ίντερνετ από την Τετάρτη. Ευτυχώς που είχα δουλειά, διαφορετικά τα νεύρα μου θα είχαν γίνει λαστιχάκια για σφεντόνα...Με τον πρώτο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί -500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου κατεψυγμένο -1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο ή 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα -2 αυγά -½[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΜ ιλούσα τις προάλλες για συνταγές με ψαράκι λόγω νηστείας Χριστουγέννων. Ψάρι έτσι, ψάρι αλλοιώς.. Τη λύση σήμερα τη βρήκα στο βιβλιαράκι που δίνεται από μια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικό: 2 μέτριο φιλέτα γλώσσας αλάτι λευκό πιπέρι 1/2 λεμόνι (το χυμό) λίγο αλεύρι 1 αυγό χτυπημένο λίγη τριμμένη φρυγανιά Για τη σάλτσα: 2 φέτες μπαγιάτικο[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr300 γρ θαλασσινά (εγώ έβαλα γαρίδες, μύδια και καλαμαράκια όλα κατεψυγμένα) 1 κρεμμύδι μεγάλο 2 σκελίδες σκόρδο 2 ντομάτες σε κύβους 1 πιπεριά φλωρίνης 150 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 4 φιλετα ψαριου αλατι λιγο αλευρι λαδι για το τηγανισμα Για τη σαλτσα μαιντανου: 2 φετες ψωμι μπαγιατικο 1 μικρο ματσακι μαιντανο 1/2-1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία κλασική συνταγή που πρέπει όλοι να δοκιμάσουμε. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, αναμονή 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαλοκαιρινό χταπόδι τηγανητό και κρασάτο (Φωτ.: bostanistas.gr) Χταπόδι, κρασί, λεμόνι, σκόρδο – η εγγύηση για μια σάλτσα που θα... σηκώσει πολύ ψωμί[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΜία παραλλαγή του νοστιμότατου ουζομεζέ με το σκόρδο να τον απογειώνει. Ό,τι πρέπει για τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Παραλλαγή συνταγής από τη Λιγουρία[...]
Πηγή: bostanistas.gr