Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Γαρίδες με μους μπρόκολου Υλικά 24 μεγάλες γαρίδες 4 κ.σ. φρέσκο βούτυρο ½ ποτήρι λευκό κρασί 2 λεμόνια αλάτι-πιπέρι Για τη μους 1 μπρόκολο (1½ κιλό) 200 ml[...]
Πηγή: greekouzina.grΥΛΙΚΑ : 4 Μπαρμπούνια μεγάλα 500 γρ χυλοπίτες 300 γρ. μπρόκολο βρασμένο 100 γρ παρμεζάνα 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΦιλέτα γλώσσας με κονιάκ και μέλι Η σημερινή ανάρτηση θα μπορούσε να αποτελεί και μια πρόταση-λύση για όλους αυτούς τους Έλληνες που προφανώς οδηγούν[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 8 φρέσκες γαρίδες (40 γρ. η μία) Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 κορυφή μπρόκολου, χωρισμένη 2 κ.σ. βούτυρο 8 κ.σ. ξινή-πικάντικη σάλτσα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]
Πηγή: gastronomos.grΕίμαστε λάτρεις του καλού ψαριού και αυτό φαίνεται και από τις πάμπολλες διαφορετικές συνταγές που έχουμε για ψάρια. Και πώς να μην είμαστε άλλωστε, αφού τα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αν θέλετε να ελαφρύνετε λίγο τα τηγανητά ένας ωραίος συνδυασμός γεύσεων και θρεπτικών στοιχείων είναι τα βραστά λαχανικά για συνοδεία. Στο[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr1 1/2 κ. ψάρια (μπαρμπούνια, γόπες, λιθρίνια, σαφρίδια ) 1 1/2 φλιτζάνι λάδι αλεύρι για το τηγάνισμα 1/2 φλιτζάνι ξύδι λευκό 1 λεμόνι 2 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grO Σολομός Φλορεντίν είναι μια κλασική, διεθνώς γνωστή συνταγή για σολομό που περιέργως, ελάχιστα χρησιμοποιείται στην Ελλάδα. Ο χαρακτηρισμός Φλορεντίν[...]
Πηγή: caruso.grΦρέσκα μπακαλιαράκια τηγανιτά με σκορδαλιά πατάτας!!Εύκολο,γρήγορο και νόστιμο φαγητό! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ψάρια Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΨΗΤΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΙ ΡΥΖΙ JASMINE ΜΕ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Απρίλη, η ημέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grH Sandefjord Smør είναι μια κλασική Νορβηγική σάλτσα βουτύρου που πάει πολύ με ψάρι και δη σολομό. Και αν δε ξέρουν οι Νορβηγοί από σολομό, τότε ποιος ξέρει;[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 1 φιλέτο σφυρίδα 1 κομμάτι μπρόκολο μπλανσαρισμένο 1 κομμάτι κουνουπίδι μπλανσαρισμένο 1 καρότο μικρό βρασμένο 1 πατάτα μικρή βρασμένη και[...]
Πηγή: greekcook.gr