κολοκυθόπιτα νηστίσιμη αλμυρή | στιφαδο μοσχαρι παραδοσιακο | κιουνεφε δρισκας | μπριζολες στο φουρνο μοσχαρισιες | πως να φτιαξεις καρμποναρα | κουλουρακια διαιτης με βρωμη | γλωσσα βραστη ψαρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλατες, Ορεκτικα χωρις πορτοκαλι κοτοπουλο μελι

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πατατοσαλάτα με τόνο, ελιές και αντσούγιες

700 γρ. πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, με τη φλούδα, πολύ καλά πλυμένες 250 γρ. φασολάκια κατεψυγμένα (ή φρέσκα στην εποχή τους) 2 κονσέρβες τόνου,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τηγανητό ρύζι με λαχανικά και αυγά

350 γρ. ρύζι μακρύκοκο 1 δαφνόφυλλο 80 ml ελαιόλαδο + 2 κουτ. σούπας επιπλέον 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε κύβους 1 μελιτζάνα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαλάτα με πικάντικο καλαμάρι

3 μέτρια καλαμάρια, φρέσκα ή κατεψυγμένα, καθαρισμένα 2 κουτ. γλυκού φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο στον ψιλό τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες (ή όσο σκόρδο[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πατατοσαλάτα με γλιστρίδα, ντομάτα και φέτα

1 μάτσο γλιστρίδα, χωρίς τα χοντρά κοτσάνια, χοντροκομμένη με το χέρι 700 γρ. μέτριες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές, με τη φλούδα 1 αγγούρι, βιολογικό,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαλάτα με αυγά, αρακά και αγκινάρες του κουτιού

3 φλιτζ. τσαγιού αρακάς κατεψυγμένος 4 αυγά σφιχτοβρασμένα, κομμένα στα τέσσερα 8 αγκιναράκια του κουτιού, διατηρημένα στο λάδι, στραγγισμένα και καλά[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Χορτόρυζο με την υπόλοιπη πράσινη σαλάτα

1½ φλιτζ. τσαγιού πατικωμένη πράσινη σαλάτα ή όση μάς έχει μείνει 1½ φλιτζ. τσαγιού διάφορα άλλα χόρτα κομμένα (σπανάκι ή τα εξωτερικά του[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Πατάτες ψητές με κρεμμύδια και ροζ πιπέρι

4 μεγαλούτσικες πατάτες, κατά προτίμηση βιολογικές 4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια αλάτι και πιπέρι 1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό (ή χυμός λεμονιού) 4 κουτ. σούπας[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ζωμός λαχανικών

2 φλιτζ. τσαγιού πράσα, σε μεσαίου πάχους ροδέλες (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος) 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, σε μεσαίου πάχους ροδέλες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαλάτα με φακές και ρίγανη

300 γρ. φακές, χοντρές ή ψιλές 1 φύλλο δάφνης 2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκιας ρίγανης, ψιλοκομμένα (ή 1 κουτ. γλυκού ξερή, καλά κοπανισμένη ) 80 γρ. ελιές της[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαλάτα με αγκινάρες, πατάτες και ρόκα

Διαδικασία Σε μια κατσαρόλα μεσαίου μεγέθους βάζουμε τις πατάτες, τα καρότα, τα κρεμμύδια, το αλάτι και το χυμό λεμονιού. Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαλάτα με μαυρομάτικα, μυρωδικά και κατίκι

Για τη σαλάτα: 500 γρ. μαυρομάτικα φασόλια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος) 2 κουτ. σούπας φύλλα μαϊντανού,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Κουνουπίδι κοκκινιστό με ελιές και τυρί

τα μπουκετάκια από 1 μεγάλο κουνουπίδι ή 2 μέτρια 3 μεσαίου μεγέθους κόκκινα ξερά κρεμμύδια, χοντροκομμένα 400 γρ. ντοματάκια ολόκληρα από κονσέρβα,[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Τζατζίκι με κρέμα σκόρδου, δυόσμο και[...]

Για την κρέμα σκόρδου (για ένα βαζάκι με 6 κουτ. γλυκού κρέμα σκόρδου)* 2 κεφάλια σκόρδου 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένη 1/2[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Στραπατσάδα «χωριάτικη»

2 γεμάτα φλιτζ. τσαγιού χωριάτικη σαλάτα, με το λάδι της 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 αυγά, κατά προτίμηση βιολογικά λίγο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ντοματοκεφτέδες με φρέσκες και λιαστές ντομάτες

1 κιλό ντομάτες, σφιχτές αλλά ώριμες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε ψιλά καρέ 1 φλιτζ. τσαγιού φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. τσαγιού ντομάτες[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Ντάκος με πέστο κάππαρης, ντομάτα και φέτα

150 γρ. φέτα, θρυμματισμένη 2 μεγάλες κριθαροκουλούρες Για το πέστο κάππαρης τα φύλλα από 1/2 ματσάκι δυόσμο, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη, τριμμένη[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σαντορινιό σφουγγάτο

1 κιλό μικρά κολοκυθάκια, τριμμένα στο χοντρό μέρος του τρίφτη 1/2 κιλό ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε ψιλά καρέ 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + λίγο ακόμα για το ταψί[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Μπρουσκέτες με κρέμα φέτας

200 γρ. φρέσκο γάλα 650 γρ. φέτα σκληρή, μετρίως αλμυρή 1 κοφτό κουτ. γλυκού μαστίχα κοπανισμένη σε σκόνη (ή 3-4 σταγόνες μαστιχέλαιο, που βρίσκουμε στα[...]

Πηγή: gastronomos.gr
Σπάνε τα αυγά στο βράσιμο;

Προτού βράσουμε αυγά, τα βγάζουμε από το ψυγείο και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 30 λεπτά ώστε να αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου. Αν μάλιστα στάξουμε μερικές[...]

Πηγή: gastronomos.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy