Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η ομελέτα, αλλιώς. Δια χειρός Σωτήρη Κοντιζά. «Για μένα η μαγειρική είναι πάθος, αγάπη, ο λόγος που άφησα το επάγγελμά μου -που τότε έδειχνε πιο σίγουρο.[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΥλικά: Για 4-6 άτομα 225 γραμμάρια καπνιστό σολομό 100 γραμμάρια τυρί κρέμα 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 75 γραμμάρια μαγιονέζα 11 γραμμάρια ζελατίνα 125 ml[...]
Πηγή: sidagi.gr1 κιλό αστακό λίγο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 100 ml ούζο 3 κρόκους αυγού 3 λεμόνια 2 φύλλα ζελατίνας 6 μικρά κολοκυθάκια 12 πράσινα σπαράγγια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΦέρνει στο νου άνοιξη και καλοκαίρι, ό,τι και να βλέπει κανείς έξω απ’ το παράθυρο. Kαι γι’ αυτό ευθύνεται πιθανότατα η ανθρώπινη προδιάθεση στο[...]
Πηγή: pandespani.com2 κουταλιές της σούπας κοφτές ζελατίνα ½ φλιτζάνι τσαγιού κρύο νερό 3 φλιτζάνια τσαγιού ζωμό κρέατος 4 κουταλιές της σούπας λευκό κρασί 2 πράσινες πιπεριές 2[...]
Πηγή: sidagi.grΜε τεχνικές που σε ξεγελούν, ώστε να νομίζεις ότι παραπέμπουν στις κλασικές καλοκαιρινές τερίνες λαχανικών της δυτικής Ευρώπης, ο πρώτος σεφ που αναδόμησε τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌταν η ντομάτα γίνεται σορμπέ, το αγγούρι ζελέ, το ελαιόλαδο και το κρεμμυδάκι πέστο, η φέτα και η ρίγανη μους και οι πολύχρωμες πιπεριές κόβονται σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ λογική αποδόμησης έσπρωξε τον σεφ να παρουσιάσει τα επιμέρους στοιχεία της σαλάτας σε ζελέ και το κυρίως σώμα της σαλάτας σε σορμπέ και μαρινάδες.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (Σερβίρει 6 ) 8 αυγά βρασμένα σφικτά 1 φλιτζάνι μαγιονέζα 16 φέτες παντζάρια βρασμένα κάπαρη 6 ελιές 3 φύλλα ζελατίνας Εκτέλεση συνταγής Καθαρίζουμε με[...]
Πηγή: sidages.grΔεν ξέρω πως γίνεται , όπου κατά καιρούς έχω μετακομίσει να με πολιορκούν σουβλατζίδικα... Στο προηγούμενο σπίτι που κατοικούσα ήμουν περικυκλωμένη... Τώρα έχω[...]
Πηγή: sofetogeyseisygeias.blogspot.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΜπορεί να εμφανιστεί με την πρώτη, μπορεί όμως και τη δεύτερη ή την τρίτη μέρα. Ανενδοίαστη παρότι κόκκινη, η τερίν με παντζάρι και μια ή δυο στρώσεις από[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό τις συνταγές που πολύ μού αρέσουν, γιατί τα έχουν σχεδόν όλα: φρεσκάδα, γεύση σε στρώσεις που συνδυάζει το αλμυρό με το ελαφρώς γλυκό (στα κρεμμύδια με[...]
Πηγή: pandespani.comComments are closed. Οι σοκολατένιες μπάρες Νανάιμο (Nanaimo bars) είναι το πιο δημοφιλές γλυκό της Βρετανικής Κολομβίας, του Καναδά. Υπάρχουν αρκετές[...]
Πηγή: kopiaste.info