Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Όσο κρατάει ακόμα το καλοκαίρι ετοιμάζω αυτόν τον ξεχωριστό μεζέ για τα τελευταία γλυκά βραδάκια προτού ψυχράνουν όλα για τα καλά. Το ενισχυμένο γιαούρτι με[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι γεύσεις της ανατολίτικης και δη της αρμένικης κουζίνας συγκινούν από την πρώτη δοκιμή και τους πλέον αμύητους. Καλοφαγάδες και μερακλήδες τρέφουν μεγάλη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο τσορίθο (chorizo) είναι ένα από τα θεμέλια της ισπανικής κουζίνας. Εϊναι καμωμένο από χοιρινό κρέας, λίπος και μυρωδικά, με κύριο την ισπανική πάπρικα.[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Κώστας Κωβαίος) Την περίοδο αυτή μαγειρεύουμε όσο γίνεται υγιεινά και νόστιμα. Μια καλή ιδέα είναι μια ελαφριά σαλάτα με φασόλια η οποία είναι εύκολη,[...]
Πηγή: bostanistas.grΠέρσι τέτοιον καιρό ονειρευόμουν βασιλοπούλες με τρυφερές καρδιές (έτσι τις ήθελα τις αγκινάρες μου, όχι σαν την άλλη, την άκαρδη βασιλοπούλα του παραμυθιού[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Εκουαδόρ παίζει τον πρώτο αγώνα του εναντίον της Ελβετίας κι όπως διαπίστωσα, ερευνώντας τα της κουζίνας του, οι Ελβετοί μπορεί να έχουν το περίφημο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑντικατέστησα τα ντελικάτα πράσινα σπαράγγια της συνταγής του David Tanis στην ισπανική ομελέτα με σπαράγγια , με φρέσκα κουκιά από τον κήπο μου - το[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν πρόκειται τόσο για συνταγή, όσο για αίσθηση: αυγό ψημένο με τις κριτσανιστές άκρες του να μπερδεύονται μέσα σε σπιρτάτη σάλτσα ντομάτας και το τυρί να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην εποχή μας τα καλά πράγματα δεν γίνονται μοναχικά και ας λένε ό,τι θέλουν τα... social media. Τα καλά πράγματα – κυρίως οι ωραίες συνταγές -[...]
Πηγή: bostanistas.grΜαρινάρουμε φιλετάκια από κοτόπουλο με λίγο λάδι, πορτοκάλι, κόκκινο πιπέρι και δενδρολίβανο, τα ψήνουμε για μερικά λεπτά και τα σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥποτίθεται ότι τα «σκωτσέζικα αυγά» είναι μια εφεύρεση του λονδρέζικου ντελικατέσεν Fortnum & Mason, που χρονολογείται από το 1736. Η συνταγή[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαταπράσινα και τραγανά, τα αμπελοφάσουλα είναι στα καλύτερά τους αυτή την εποχή και μας προσφέρουν νόστιμες σαλάτες με λίγες θερμίδες. Η σαλάτα με τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr[photo: Μαρίνα Μαυρομάτη] Το κισίρ, πολλοί το μπερδεύουν με το ταμπουλέ. Η αλήθεια είναι οτι συγγενεύει πάρα πολύ, μερικοί μάλιστα το αποκαλούν "τούρκικο[...]
Πηγή: bostanistas.gr(photo: Κώστας Κωβαίος) Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, τα μανιτάρια είναι ίσως το αγαπημένο μου υλικό στην κουζίνα. Υλικό απλό, αλλά συνάμα πολύπλοκο με[...]
Πηγή: bostanistas.gr