Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Τα γεμιστά παντώς είδους ομολογώ, πως είναι από τις πιο αγαπημένες φάσεις δημιουργίας μέσα στην κουζίνα μου. Γιατί κάθε φορά θέλω να ξεφεύγω από τα κλασσικά[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠάντα αγαπούσα την ασιατική κουζίνα. Μετά από ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, σφηνώθηκε στη μύτη μου η μυρωδιά του Lemongrass. Και από τότε το αρωματικό αυτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠάντα αγαπούσα την ασιατική κουζίνα. Μετά από ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη, σφηνώθηκε στη μύτη μου η μυρωδιά του Lemongrass. Και από τότε το αρωματικό αυτό[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία Αίγυπτο, και αγαπημένα των Ρωμαίων (Cambridge[...]
Πηγή: pandespani.comΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά H «κλασική» μαγιονέζα... 1 κρόκος αυγού 2 κουταλάκια μουστάρδα 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού ½ κουτάλι αλάτι ½ κουτάλι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο La Bouillabaisse έχει ιδιαίτερο βάρος στηv ελλnνική, γαστρονομική σκηνή. Όταν n Τζίνα Μαμιδάκn το δnμιούργnσε, ήταν από τα πρώτα γαστρονομικά εστιατόρια σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Υλικά για 30-40 καναπεδάκια: 1 μπαγκέτα 30-40 γαρίδες μεσαίες 1 λόλα πράσινη 100 γρ. μαγιονέζα 2 κ.σ κάρυ σε σκόνη 30-40 λεπτές[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά H «κλασική» μαγιονέζα... 1 κρόκος αυγού 2 κουταλάκια μουστάρδα 3 κουταλάκια χυμό λεμονιού ½ κουτάλι αλάτι ½ κουτάλι ζάχαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια να σας δω τους λεμονολάτρεις!!! Αυτά τα λεμονάκια καιρό ήθελα να τα φτιάξω χρόνια (είχα δει μία εκπομπή μαγειρικής γαλλικής παραγωγής με θέμα τη μαροκινή[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr12 αυγά 2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα 1 κουταλιά σούπας κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι τσαγιού ξερή μουστάρδα σκόνη 1 κουταλάκι τσαγιού κάρι σε σκόνη Βάζετε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά για μπακαλιάρο με σκορδαλιά Andreas Mamoukaris ΚΑΙ ΤΗΝ Κ.ΕΛΕΝΗ περίπου 1 1/2 κιλό παστό μπακαλιάρο φιλέτο απο s/m Υλικά για σκορδαλιά 300 γραμμάρια[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΗ μέρα της Καθαράς Δευτέρας, θέλει τραπέζι στρωμένο από το πρωί, με όλα τα σχετικά και να βλέπεις ουρανό μπας και δεις τον δικό σου χαρταετό να πηγαίνει πιο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣυνταγή για να φτιάξουμε μια εξαιρετική φάβα από κόκκινες φακές, ή φακές Αιγύπτου όπως αλλιώς λέγονται, με πορτοκάλι και κάρυ. Γίνεται πολύ εύκολα, γρήγορα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΠράσινα σπαράγγια – φωτο: wikipedia/commons Μαγειρική αξία για την αρχαία Ελλάδα πιθανόν από το 200 πΧ. αλλά με ιστορία 3000 χρόνων που φτάνει στην αρχαία[...]
Πηγή: pandespani.com